LASTİK İŞ

SAADET’TEN YAZICIYA ZİYARET

Asayiş 17.10.2015 - 10:39, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

SAADET’TEN YAZICIYA ZİYARET

Saadet Partisi Kocaeli Milletvekili Adayları Dr.İbrahim Akgündüz ,Halil Kayın ve Gölcük İlçe Yönetimi Gölcük Kaymakamı Adem Yazıcı’yı ziyaret etti.

Saadet Partisi Milletvekili adayları çalışmaları hakkındı Yazıcı’ya bilgi verdi.Özellikle bireysel hak ve özgürlükler yasası kapsamında baraj sorununun ortadan kalktığını anlattılar.Kaymakam Adem Yazıcı Saadet Partisinin yapmış olduğu ziyaretten dolayı milletvekili adaylarına ve Gölcük ilçe yönetimine teşekkür etti. SANDIK MÜŞAHİTLERİNE KISA EĞİTİM Saadet Partisi Kocaeli Milletvekili Adayı Dr.İbrahim Akgündüz daha sonra Gölcük parti binasına geçerek,partisinin sandık müşahit eğitim toplantısına katıldı.Toplantıda konuşan Dr.İbrahim Akgündüz  ‘’ Seçimlerde bizler için en önemli konulardan biri, sandıklardır.Sandıklara sahip çıkamazsak yapmış olduğumuz bütün çalışmalar önemsiz kalır.Bunun için her birimiz sandıklarımızı koruyacak ve sahip çıkacağız.Sizler sandıklara sahip çıkacaksınız ve Allah’ın izniyle Saadet Partisi meclise girecek’’dedi.
Saadet Partisi Kocaeli Milletvekili Adayları Dr.İbrahim Akgündüz ,Halil Kayın ve Gölcük İlçe Yönetimi Gölcük Kaymakamı Adem Yazıcı’yı ziyaret etti.

Saadet Partisi Milletvekili adayları çalışmaları hakkındı Yazıcı’ya bilgi verdi.Özellikle bireysel hak ve özgürlükler yasası kapsamında baraj sorununun ortadan kalktığını anlattılar.Kaymakam Adem Yazıcı Saadet Partisinin yapmış olduğu ziyaretten dolayı milletvekili adaylarına ve Gölcük ilçe yönetimine teşekkür etti.

SANDIK MÜŞAHİTLERİNE KISA EĞİTİM

Saadet Partisi Kocaeli Milletvekili Adayı Dr.İbrahim Akgündüz daha sonra Gölcük parti binasına geçerek,partisinin sandık müşahit eğitim toplantısına katıldı.Toplantıda konuşan Dr.İbrahim Akgündüz  ‘’ Seçimlerde bizler için en önemli konulardan biri, sandıklardır.Sandıklara sahip çıkamazsak yapmış olduğumuz bütün çalışmalar önemsiz kalır.Bunun için her birimiz sandıklarımızı koruyacak ve sahip çıkacağız.Sizler sandıklara sahip çıkacaksınız ve Allah’ın izniyle Saadet Partisi meclise girecek’’dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.