LASTİK İŞ

SAADETLİ GENÇLERDEN BERBERLERE SİFTAH

Gündem 22.05.2020 - 13:18, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

SAADETLİ GENÇLERDEN BERBERLERE SİFTAH

“Saadet Gençliğinden Berberleri Duygulandıran Siftah Çalışması”

 Covid-19 salgını dolayısıyla uzun süre işletmelerini kapalı tutmak zorunda kalan berber esnafı, geçtiğimiz pazartesi günü kontrollü olarak işletmelerini açmışlardı. İşletmelerini açan berberler kapılarına Saadet Partili gençler tarafından bırakılan not ile üzerine yapıştırılmış 1 TL’yi bulunca oldukça şaşırdılar.   “Bereket Yağmurunun Erkenden Üzerinize Düşmesi İçin...” Esnafın eline aldığı notta şu satırlara yer verilmişti: “Değerli Esnafımız. Bu zor günlerde hesap kitap içinde olduğunuzu biliyoruz. Çünkü sizinle aynı açıdan bakıyoruz. Yüzünüzdeki tebessümü özledik. Biran olsun yüzünüzdeki tebessümü görebilmek için buradayız. Bereket yağmurunun erkenden üzerinize düşmesi için Ahi Evran’ın geleneğiyle dua etmek için bu sabah saatinde yanınızdayız. Siftah bizden bereket Allah’tan.”  
“Saadet Gençliğinden Berberleri Duygulandıran Siftah Çalışması”

 Covid-19 salgını dolayısıyla uzun süre işletmelerini kapalı tutmak zorunda kalan berber esnafı, geçtiğimiz pazartesi günü kontrollü olarak işletmelerini açmışlardı. İşletmelerini açan berberler kapılarına Saadet Partili gençler tarafından bırakılan not ile üzerine yapıştırılmış 1 TL’yi bulunca oldukça şaşırdılar.

 

“Bereket Yağmurunun Erkenden Üzerinize Düşmesi İçin...”
Esnafın eline aldığı notta şu satırlara yer verilmişti: “Değerli Esnafımız. Bu zor günlerde hesap kitap içinde olduğunuzu biliyoruz. Çünkü sizinle aynı açıdan bakıyoruz. Yüzünüzdeki tebessümü özledik. Biran olsun yüzünüzdeki tebessümü görebilmek için buradayız. Bereket yağmurunun erkenden üzerinize düşmesi için Ahi Evran’ın geleneğiyle dua etmek için bu sabah saatinde yanınızdayız. Siftah bizden bereket Allah’tan.”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.