LASTİK İŞ
ismail

SAADETLİ GENÇLERDEN GAZETEMİZE ZİYARET

Gündem 11.01.2020 - 14:12, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

SAADETLİ GENÇLERDEN GAZETEMİZE ZİYARET

Saadet Partisi Gençlik Kolları Başkanı Enes Alacalı ve Yönetimi gazetemizi ziyaret ederek 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’müzü kutladı.

Saadet Partisi Gençlik Kolları Başkanı Enes Alacalı, Yönetim Planlama Başkanı Ömer Fatih Erdoğan ve Yönetimden Talha Fitoz, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle gazetemizi ziyaret etti. Gazetemizin muhabiri Fahri Haner Başkan Alacalı ve yönetimine ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. Çalışmaları hakkında bilgi verdiler Başkan Alacalı gerçekleştirdiği ziyarette Çalışan Gazeteciler Günümüzü kutladıktan sonra çalışmaları hakkında bilgi verdi. Başkan Alacalı, 14 kişilik bir yönetim oluşturduklarını ve gençlik kampları yaptıklarını söyleyerek Mahalle Gençlik Teşkilatını tamamladıklarını belirtti.  
Saadet Partisi Gençlik Kolları Başkanı Enes Alacalı ve Yönetimi gazetemizi ziyaret ederek 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’müzü kutladı.

Saadet Partisi Gençlik Kolları Başkanı Enes Alacalı, Yönetim Planlama Başkanı Ömer Fatih Erdoğan ve Yönetimden Talha Fitoz, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle gazetemizi ziyaret etti. Gazetemizin muhabiri Fahri Haner Başkan Alacalı ve yönetimine ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Çalışmaları hakkında bilgi verdiler
Başkan Alacalı gerçekleştirdiği ziyarette Çalışan Gazeteciler Günümüzü kutladıktan sonra çalışmaları hakkında bilgi verdi. Başkan Alacalı, 14 kişilik bir yönetim oluşturduklarını ve gençlik kampları yaptıklarını söyleyerek Mahalle Gençlik Teşkilatını tamamladıklarını belirtti.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.