SABAH ÇOK YAĞMUR, FIRTINA OLMUŞ !

Kocaeli 25.05.2019 - 14:23, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

SABAH ÇOK YAĞMUR, FIRTINA OLMUŞ !

Ak Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş'in sabah düzenlediği toplantıya katılmayan Sibel Gönük " Sabah çok yağmur, fırtına oldu çıkamadım" dedi. Sibel Gönül İl Başkanlığı adayları içinde en güçlü isim olarak geçiyordu.

www.bugunkocaeli.com adlı haber sitesine konuşan Sibel Gönül, Başkan Ellibeş'in açıklamasına katılmamasebebini şöyle anlattı Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan İl Başkanlığı için Mehmet Ellibeş ismini görevlendirdi. Bugün saat 11.00’da Ak Parti İl Binasında M ehmet Ellibeş ilk defa teşkilat ve partililerle bir araya gelerek basın açıklaması yaptı. İl Başkanı Mehmet Ellibeş’in onlarca partili yalnız bırakmazken İzmit Belediye Başkan adayı Sibel Gönül’ün olmaması dikkat çekti. YAĞMUR FIRTINA ŞİMŞEK… Sibel Gönül, Mehmet Ellibeş’in İl Başkanlığı sürecinde neden katılamadığını açıkladı. Sibel Gönül, “Evet bugün İl Başkanımızın açıklaması vardı fakat ben takip edemedim. Maşukiye’deyim fırtına, şimşek, yağmur, çıkamadım. Sabah çok fırtına oldu” ifadelerini kullandı.
Ak Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş'in sabah düzenlediği toplantıya katılmayan Sibel Gönük " Sabah çok yağmur, fırtına oldu çıkamadım" dedi. Sibel Gönül İl Başkanlığı adayları içinde en güçlü isim olarak geçiyordu.

www.bugunkocaeli.com adlı haber sitesine konuşan Sibel Gönül, Başkan Ellibeş'in açıklamasına katılmamasebebini şöyle anlattı

Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan İl Başkanlığı için Mehmet Ellibeş ismini görevlendirdi. Bugün saat 11.00’da Ak Parti İl Binasında M ehmet Ellibeş ilk defa teşkilat ve partililerle bir araya gelerek basın açıklaması yaptı. İl Başkanı Mehmet Ellibeş’in onlarca partili yalnız bırakmazken İzmit Belediye Başkan adayı Sibel Gönül’ün olmaması dikkat çekti.

YAĞMUR FIRTINA ŞİMŞEK…

Sibel Gönül, Mehmet Ellibeş’in İl Başkanlığı sürecinde neden katılamadığını açıkladı. Sibel Gönül, “Evet bugün İl Başkanımızın açıklaması vardı fakat ben takip edemedim. Maşukiye’deyim fırtına, şimşek, yağmur, çıkamadım. Sabah çok fırtına oldu” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.