LASTİK İŞ

SADAŞ’TAN GÖLCÜK’TE AYDINLATMA BAKIMI

Kocaeli 07.03.2017 - 08:56, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

SADAŞ’TAN GÖLCÜK’TE AYDINLATMA BAKIMI

Gölcük SEDAŞ şebeke operasyon ekipleri Başiskele ve Karamürsel arasındaki D-130 Karayolu üzerindeki aydınlatma direklerinde aydınlatma bakım çalışmalarına Karayollarından alınan izin ve trafikte oluşabilecek bir kazanın önlenmesi adına yolda aldıkları geniş kapsamlı güvenlik önlemleriyle 25 metrelik hidrolik platformlu araçlarla çalışmalarına başladı.

SEDAŞ’ın Sakarya, Kocaeli, Bolu ve Düzce de aydınlatma çalışmaları tüm hızıyla sürerken, Gölcük’te de 2000 armatür bakıma alındı. SEDAŞ D 130’DA AYDINLATMA ÇALIŞMALARI Gölcük SEDAŞ şebeke operasyon ekipleri Başiskele ve Karamürsel arasındaki D-130 Karayolu üzerindeki aydınlatma direklerinde aydınlatma bakım çalışmalarına Karayollarından alınan izin  ve trafikte oluşabilecek bir kazanın önlenmesi adına yolda aldıkları geniş kapsamlı güvenlik önlemleriyle 25 metrelik hidrolik platformlu araçlarla çalışmalarına başladı. BAŞİSKELE KARAMÜRSEL HATTI Gölcük SEDAŞ Şebeke operasyon ekipleri tarafından Başiskele’den başlatılan çalışma Karamürsel’e kadar sürdürülerek, D-130 Karayolu üzerinde bulunan orta refüjde yer alan çelik galvaniz aydınlatma direklerindeki armatür ve lamba bakım çalışmaları devam ediyor. GÖLCÜK’TE  AYDINLATMA BAKIMI SEDAŞ İşletme Bakım Grup Müdürlüğü’ne bağlı Gölcük Şebeke Operasyon birimi ekipleri ile  aydınlatma konusunda arıza bakım çalışmalarını  Başiskele bölgesindeki yol ortasında bulunan  aydınlatma direklerinde tamamlarken, Gölcük içerisindeki aydınlatma direklerinin bakımları ve yanmayan lambaların değişimlerini de yapıyorlar. 2 BİNDEN FAZLA LAMBAYA BAKIM SEDAŞ ekipleri aydınlatma çalışmalarını, Başiskele, Gölcük’ten sonra Karamürsel bölgesinde ana yol güzergahı ortasındaki aydınlatma direklerinde gerçekleştirmeye devam edecek. Ekipler aydınlatma çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyorlar. SEDAŞ şebeke operasyon ekipleri Başiskele, Gölcük ve Karamürsel arasında bir haftadır, yaklaşık 2 binden fazla aydınlatma direğinde bakım ve onarım çalışması yapıyor.
Gölcük SEDAŞ şebeke operasyon ekipleri Başiskele ve Karamürsel arasındaki D-130 Karayolu üzerindeki aydınlatma direklerinde aydınlatma bakım çalışmalarına Karayollarından alınan izin ve trafikte oluşabilecek bir kazanın önlenmesi adına yolda aldıkları geniş kapsamlı güvenlik önlemleriyle 25 metrelik hidrolik platformlu araçlarla çalışmalarına başladı.

SEDAŞ’ın Sakarya, Kocaeli, Bolu ve Düzce de aydınlatma çalışmaları tüm hızıyla sürerken, Gölcük’te de 2000 armatür bakıma alındı.

SEDAŞ D 130’DA AYDINLATMA ÇALIŞMALARI
Gölcük SEDAŞ şebeke operasyon ekipleri Başiskele ve Karamürsel arasındaki D-130 Karayolu üzerindeki aydınlatma direklerinde aydınlatma bakım çalışmalarına Karayollarından alınan izin  ve trafikte oluşabilecek bir kazanın önlenmesi adına yolda aldıkları geniş kapsamlı güvenlik önlemleriyle 25 metrelik hidrolik platformlu araçlarla çalışmalarına başladı.
BAŞİSKELE KARAMÜRSEL HATTI
Gölcük SEDAŞ Şebeke operasyon ekipleri tarafından Başiskele’den başlatılan çalışma Karamürsel’e kadar sürdürülerek, D-130 Karayolu üzerinde bulunan orta refüjde yer alan çelik galvaniz aydınlatma direklerindeki armatür ve lamba bakım çalışmaları devam ediyor.
GÖLCÜK’TE  AYDINLATMA BAKIMI
SEDAŞ İşletme Bakım Grup Müdürlüğü’ne bağlı Gölcük Şebeke Operasyon birimi ekipleri ile  aydınlatma konusunda arıza bakım çalışmalarını  Başiskele bölgesindeki yol ortasında bulunan  aydınlatma direklerinde tamamlarken, Gölcük içerisindeki aydınlatma direklerinin bakımları ve yanmayan lambaların değişimlerini de yapıyorlar.
2 BİNDEN FAZLA LAMBAYA BAKIM
SEDAŞ ekipleri aydınlatma çalışmalarını, Başiskele, Gölcük’ten sonra Karamürsel bölgesinde ana yol güzergahı ortasındaki aydınlatma direklerinde gerçekleştirmeye devam edecek. Ekipler aydınlatma çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyorlar. SEDAŞ şebeke operasyon ekipleri Başiskele, Gölcük ve Karamürsel arasında bir haftadır, yaklaşık 2 binden fazla aydınlatma direğinde bakım ve onarım çalışması yapıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.