LASTİK İŞ

SADİ TEKELİOĞLU İMZAYI ATTI

Spor 20.12.2019 - 15:27, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

SADİ TEKELİOĞLU İMZAYI ATTI

Günlerdir Gölcükspor'a gelp gelmeyeceği tartışma konusu olan ve çeşitli spekülasyonlar ortaya atılan teknik direktör Sadi Tekelioğlu, Gölcükspor'da göreve başladı. Törene 2. BAşkan Ahmet Arık'In sözleri damga vurdu. Arık " " Bir sürü sıkıntılar var. Geçmiş dönemden kalan engelleri aşmak için uğraşıyoruz. Hala önümüze bir sürü engeller çıkartılıyor. İlçemizin ileri gelenlerinin artık masaya yumruğunu vurması gerekiyor" dedi.

Gölcükspor tesislerinde düzenlenen törenle basına tanıtılan Sadi Tekelioğlu, Sarıyer ile ilgili çıkan söylentilerin biraz da kendi hatasından kaynaklandığını belirtti. Tekelioğlu, "Sarıyer konusunda biraz da benim hatam oldu. Onlarla oturduk yemek yedik ama onlara, burayla konuştuğumu söz verdiğimi onlara söyledim. Başkan Trabzona geldiğinde , konuştuğumuzda kendilerine çalışabileceğimizi, klübe katkı verebileceğimizi söyledik. Ben yönetime o'nlar da bana güvendi. Bugün buradayız. Antrenörlerin işi konuşmak değil çalışmaktır" dedi.  Törende konuşma yapan Gölcükspor kulüp başkanı Hüseyin Çardak ise, "Bir haftadır kamuoyunda, sosyal medyada dolaşan olaylar var. Biz ilk gün ne dediysek bugün de sözümüzün arkasındayız. Be şahsım olarak hiç olumsuzluğa kapılmadım. Kendisini bir kez bile aramış da değilimdir. Çüğnkü biz kendisiyle oturup konuştuğumuzda olayın bittiğini  bizim için söz önemlidir. Biz inandık, hocamız da bize inandık. Hocamızın her zaman arkasındayız. Gölcükspor'a camiamıza hayırlı olsun" dedi.  2. BAŞKAN ARIK''ÖNÜMÜZE ENGELLER ÇIKARTILIYOR'' Sadi Tekelioğlu'nun imza töreni sırasında söz alan Gölcükspor ikinci başkanı Ahmet Arık'ın sözleri törene damga vurdu. Gölcükspor 'a hizmet etmek için maddi manevi fedakarlıktan kaçınmadıklarını belirten Arık, " Bir sürü sıkıntılar var. Geçmiş dönemden kalan engelleri aşmak için uğraşıyoruz. Hala önümüze bir sürü engeller çıkartılıyor. İlçemizin ileri gelenlerinin artık masaya yumruğunu vurması gerekiyor" dedi. Arık , şunları söyledi " Gölcükspor a hizmet için bu yönetimi oluşturduk herkes maddi manevi fedakarlıklarda bulunuyor ama ne yazık ki Gölcük de bunun karşılığını göremiyoruz. Çok kötü yorumlar tepkiler iftiralar ve bir sürü şeyler duyuyoruz.Gölcük' e yakışmıyor. Ben niye burdayım ? İşimiz gücümüz var ama bu kent de  büyüdük maddi manevi fedakarlıklar yapıyoruz . Hizmet etmeye çalışıyoruz bir sürü fedakarlık yapıyoruz, anlamıyorum niye? Gölcük' ün kenetlenmesi gerekirken Sadi hocamız gelene kadar bir sürü şey söyleniyor. Gölcü'ün birlik beraberlik içinde olması gerekiyor. Gölcük'ün bir tane markası var Gölcükspor. Hepimizin bir araya gelmesi gerekiyor.. Gölcükspor' a sahip çıkalım. Hiç kimseyi ayırt etmeden Gölcükspor a sahip çıkalım. Bir sürü sıkıntılar var, özellikle geçmiş döenmden kalan engelleri aşmak için uğraşıyoruz. Hala önümüze bir sürü engeller çıkıyor. Başkan gece gündüz mücadele ediyor. İlçemizin ileri gelenlerinin artık masaya yumruğunu vurması gerekiyor. Bazı şeylerin artık Gölcük kamuoyuunda dikkate alınması gerekiyor."
Günlerdir Gölcükspor'a gelp gelmeyeceği tartışma konusu olan ve çeşitli spekülasyonlar ortaya atılan teknik direktör Sadi Tekelioğlu, Gölcükspor'da göreve başladı. Törene 2. BAşkan Ahmet Arık'In sözleri damga vurdu. Arık " " Bir sürü sıkıntılar var. Geçmiş dönemden kalan engelleri aşmak için uğraşıyoruz. Hala önümüze bir sürü engeller çıkartılıyor. İlçemizin ileri gelenlerinin artık masaya yumruğunu vurması gerekiyor" dedi.

Gölcükspor tesislerinde düzenlenen törenle basına tanıtılan Sadi Tekelioğlu, Sarıyer ile ilgili çıkan söylentilerin biraz da kendi hatasından kaynaklandığını belirtti. Tekelioğlu, "Sarıyer konusunda biraz da benim hatam oldu. Onlarla oturduk yemek yedik ama onlara, burayla konuştuğumu söz verdiğimi onlara söyledim. Başkan Trabzona geldiğinde , konuştuğumuzda kendilerine çalışabileceğimizi, klübe katkı verebileceğimizi söyledik. Ben yönetime o'nlar da bana güvendi. Bugün buradayız. Antrenörlerin işi konuşmak değil çalışmaktır" dedi. 

Törende konuşma yapan Gölcükspor kulüp başkanı Hüseyin Çardak ise, "Bir haftadır kamuoyunda, sosyal medyada dolaşan olaylar var. Biz ilk gün ne dediysek bugün de sözümüzün arkasındayız. Be şahsım olarak hiç olumsuzluğa kapılmadım. Kendisini bir kez bile aramış da değilimdir. Çüğnkü biz kendisiyle oturup konuştuğumuzda olayın bittiğini  bizim için söz önemlidir. Biz inandık, hocamız da bize inandık. Hocamızın her zaman arkasındayız. Gölcükspor'a camiamıza hayırlı olsun" dedi. 

2. BAŞKAN ARIK''ÖNÜMÜZE ENGELLER ÇIKARTILIYOR''

Sadi Tekelioğlu'nun imza töreni sırasında söz alan Gölcükspor ikinci başkanı Ahmet Arık'ın sözleri törene damga vurdu. Gölcükspor 'a hizmet etmek için maddi manevi fedakarlıktan kaçınmadıklarını belirten Arık, " Bir sürü sıkıntılar var. Geçmiş dönemden kalan engelleri aşmak için uğraşıyoruz. Hala önümüze bir sürü engeller çıkartılıyor. İlçemizin ileri gelenlerinin artık masaya yumruğunu vurması gerekiyor" dedi.

Arık , şunları söyledi " Gölcükspor a hizmet için bu yönetimi oluşturduk herkes maddi manevi fedakarlıklarda bulunuyor ama ne yazık ki Gölcük de bunun karşılığını göremiyoruz. Çok kötü yorumlar tepkiler iftiralar ve bir sürü şeyler duyuyoruz.Gölcük' e yakışmıyor. Ben niye burdayım ? İşimiz gücümüz var ama bu kent de  büyüdük maddi manevi fedakarlıklar yapıyoruz . Hizmet etmeye çalışıyoruz bir sürü fedakarlık yapıyoruz, anlamıyorum niye? Gölcük' ün kenetlenmesi gerekirken Sadi hocamız gelene kadar bir sürü şey söyleniyor. Gölcü'ün birlik beraberlik içinde olması gerekiyor. Gölcük'ün bir tane markası var Gölcükspor. Hepimizin bir araya gelmesi gerekiyor.. Gölcükspor' a sahip çıkalım. Hiç kimseyi ayırt etmeden Gölcükspor a sahip çıkalım. Bir sürü sıkıntılar var, özellikle geçmiş döenmden kalan engelleri aşmak için uğraşıyoruz. Hala önümüze bir sürü engeller çıkıyor. Başkan gece gündüz mücadele ediyor. İlçemizin ileri gelenlerinin artık masaya yumruğunu vurması gerekiyor. Bazı şeylerin artık Gölcük kamuoyuunda dikkate alınması gerekiyor."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.