SAĞANAK YAĞMUR GELİYOR

09.10.2018 - 09:19, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

SAĞANAK YAĞMUR GELİYOR

Sonbahar artık kendini iyiden iyiye htiriyor.

Güneş yüzünü gösterse bile, özellikle sabah ve akşam saatleri serin geçiyor, üşütüyor. Perşembe gününden itibaren yeni bir yağışlı hava geliyor. SICAKLIKLAR DÜŞTÜ Kocaeli Meteoroloji Müdürlüğü’nün tahminlerine göre, bugün ve yarın hava parçalı bulutlu geçecek. Perşembe, cuma ve cumartesi günleri ise sağanak yağış bekleniyor. En yüksek sıcaklıklar bugün 21, yarın 22, perşembe 23, cuma 22, cumartesi 21 derece bekleniyor. Gece sıcaklıkları ise, 13-16 derece aralığında tahmin ediliyor. Ancak, kuzeyli rüzgarlar sıcaklığın daha düşük hissedilmesine neden olacak.  
Sonbahar artık kendini iyiden iyiye htiriyor.

Güneş yüzünü gösterse bile, özellikle sabah ve akşam saatleri serin geçiyor, üşütüyor. Perşembe gününden itibaren yeni bir yağışlı hava geliyor.

SICAKLIKLAR DÜŞTÜ

Kocaeli Meteoroloji Müdürlüğü’nün tahminlerine göre, bugün ve yarın hava parçalı bulutlu geçecek. Perşembe, cuma ve cumartesi günleri ise sağanak yağış bekleniyor. En yüksek sıcaklıklar bugün 21, yarın 22, perşembe 23, cuma 22, cumartesi 21 derece bekleniyor. Gece sıcaklıkları ise, 13-16 derece aralığında tahmin ediliyor. Ancak, kuzeyli rüzgarlar sıcaklığın daha düşük hissedilmesine neden olacak.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.