LASTİK İŞ

SAĞLIK - SENDEN BİRLİK VE BERABAERLİK TOPLANTISI

Sağlık 03.03.2016 - 17:29, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

SAĞLIK - SENDEN BİRLİK VE BERABAERLİK TOPLANTISI

Sağlık Sen Gölcük ilçe teşkilatının düzenlenmiş olduğu motivasyon toplantısında birlik ve beraberlik vurgusu yapıldı

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi personeli ve yakınları Sağlık- Sen Gölcük İlçe Teşkilatının düzenlenmiş olduğu kahvaltılı moral ve motivasyon toplantısında bir araya geldi. Son günlerde yaşanan terör olaylarına karşı birlik ve beraberliğin her zamankinden daha fazla yaşanması gerektiğinin altını çizen Sağlık-Sen Kocaeli Başkanı Kerem Özgüler, bu doğrultuda sağlık çalışanları başta olmak üzere kendilerine düşen ne görev varsa yapmaya hazır olduklarını ifade etti. YAZLIK ILICA TESİSLERİNDE Gölcük ilçesi Yazlık Tesislerinde gerçekleşen kahvaltılı toplantıya, Necati Çelik Devlet Hastanesi Başhekimi Uzman Dr. Bahattin Koç, Sağlık-Sen Kocaeli Başkanı Dr. Kerem Özgüler, Ak Parti İlçe Başkanı İdris Alp ve yönetimi, Sağlık Sen Kocaeli Başkan Yardımcısı Mevlüt Akdere, Sağlık-Sen üyeleri, hastane personeli ve yakınları katıldı. AMAÇ DEĞERLER SENDİKACILIĞI Birlik ve beraberlik vurgusunun yapıldığı moral ve motivasyon toplantısında konuşan Sağlık- Sen Kocaeli Başkanı Dr. Kerem Özgüler” Çalışmalarımızı değerler sendikacılığı olarak yürütmeyi amaç ediniyoruz. Bu doğrultuda çalışanlarımıza yönelik toplu sözleşme ile birçok kazanım elde ettik. Yeni açılacak Gölcük Devlet Hastanesi’nde sağlık çalışanlarımızın kreş ihtiyacının olduğunu biliyoruz. Bu zorunlu ihtiyaç için yetkililerden girişimde bulunmalarını talep ediyoruz” ifadelerini kullandı. “KARDEŞLİĞİMİZİ BOZAMAZLAR” Son günlerde yaşanan terör olaylarına da değinen Özgüler” Ülke olarak birlik ve beraberliğimizin en üst düzeyde olunması gereken günleri yaşıyoruz. Bize düşen görev, kardeşliğimizi zedeleyecek oyunlara gelmemek, ülkemizin refahı için hizmet etmektir. Biz de bu günlerde sağlık çalışanlarımızla beraber moral ve motivasyon toplantısı düzenledik. Sağlık Son günlerde yaşanan terör olaylarına da değinen Özgüler” Ülke olarak birlik ve beraberliğimizin en üst düzeyde olunması gereken günleri yaşıyoruz. Bize düşen görev, kardeşliğimizi zedeleyecek oyunlara gelmemek, ülkemizin refahı için hizmet etmektir. Biz de bu günlerde sağlık çalışanlarımızla beraber moral ve motivasyon toplantısı düzenledik. Sağlık çalışanları olarak üzerimize düşen ne görev varsa yapmaya hazırız” şeklinde konuştu. Necati Çelik Devlet Hastanesi Başhekimi Uzman Dr. Bahattin Koç ise toplantının hastane çalışanlarının kaynaşması için önemli olduğunu ifade ederek Sağlık-Sen Kocaeli teşkilatına teşekkürlerini iletti.
Sağlık Sen Gölcük ilçe teşkilatının düzenlenmiş olduğu motivasyon toplantısında birlik ve beraberlik vurgusu yapıldı

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi personeli ve yakınları Sağlık- Sen Gölcük İlçe Teşkilatının düzenlenmiş olduğu kahvaltılı moral ve motivasyon toplantısında bir araya geldi. Son günlerde yaşanan terör olaylarına karşı birlik ve beraberliğin her zamankinden daha fazla yaşanması gerektiğinin altını çizen Sağlık-Sen Kocaeli Başkanı Kerem Özgüler, bu doğrultuda sağlık çalışanları başta olmak üzere kendilerine düşen ne görev varsa yapmaya hazır olduklarını ifade etti.

YAZLIK ILICA TESİSLERİNDE

Gölcük ilçesi Yazlık Tesislerinde gerçekleşen kahvaltılı toplantıya, Necati Çelik Devlet Hastanesi Başhekimi Uzman Dr. Bahattin Koç, Sağlık-Sen Kocaeli Başkanı Dr. Kerem Özgüler, Ak Parti İlçe Başkanı İdris Alp ve yönetimi, Sağlık Sen Kocaeli Başkan Yardımcısı Mevlüt Akdere, Sağlık-Sen üyeleri, hastane personeli ve yakınları katıldı.

AMAÇ DEĞERLER SENDİKACILIĞI

Birlik ve beraberlik vurgusunun yapıldığı moral ve motivasyon toplantısında konuşan Sağlık- Sen Kocaeli Başkanı Dr. Kerem Özgüler” Çalışmalarımızı değerler sendikacılığı olarak yürütmeyi amaç ediniyoruz. Bu doğrultuda çalışanlarımıza yönelik toplu sözleşme ile birçok kazanım elde ettik. Yeni açılacak Gölcük Devlet Hastanesi’nde sağlık çalışanlarımızın kreş ihtiyacının olduğunu biliyoruz. Bu zorunlu ihtiyaç için yetkililerden girişimde bulunmalarını talep ediyoruz” ifadelerini kullandı.

“KARDEŞLİĞİMİZİ BOZAMAZLAR”

Son günlerde yaşanan terör olaylarına da değinen Özgüler” Ülke olarak birlik ve beraberliğimizin en üst düzeyde olunması gereken günleri yaşıyoruz. Bize düşen görev, kardeşliğimizi zedeleyecek oyunlara gelmemek, ülkemizin refahı için hizmet etmektir. Biz de bu günlerde sağlık çalışanlarımızla beraber moral ve motivasyon toplantısı düzenledik. Sağlık Son günlerde yaşanan terör olaylarına da değinen Özgüler” Ülke olarak birlik ve beraberliğimizin en üst düzeyde olunması gereken günleri yaşıyoruz. Bize düşen görev, kardeşliğimizi zedeleyecek oyunlara gelmemek, ülkemizin refahı için hizmet etmektir. Biz de bu günlerde sağlık çalışanlarımızla beraber moral ve motivasyon toplantısı düzenledik. Sağlık çalışanları olarak üzerimize düşen ne görev varsa yapmaya hazırız” şeklinde konuştu. Necati Çelik Devlet Hastanesi Başhekimi Uzman Dr. Bahattin Koç ise toplantının hastane çalışanlarının kaynaşması için önemli olduğunu ifade ederek Sağlık-Sen Kocaeli teşkilatına teşekkürlerini iletti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.