LASTİK İŞ
ismail

SAĞLIK BAKANLIĞI HASTANEYİ DENETLEDİ

Sağlık 05.12.2018 - 10:49, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

SAĞLIK BAKANLIĞI HASTANEYİ DENETLEDİ

Geçtiğimiz yıl Türkiye'de 13. Anne Dostu hastane unvanı alan Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi anne dostu uygulamalarının devamlılığını gözlemlemek amacıyla Bakanlık ekiplerince yerinde ziyaret edildi.

Bakanlık adına ziyareti Op Dr. Cafer Miçooğulları, Aynur Basık ve Anakız Kılıç gerçekleştirdi. Op Dr. Cafer Miçooğulları; “Doğum odalarının (SDL) ve gebe okulunun son derece satndartların üstünde aynı zamanda etkileyici olduğunu söyleyerek hastane yönetimine ve ekibe teşekkür etti.” Anne Dostu Hastane olarak, anne adaylarına ev ortamı rahatlığında yüksek konfor ve mahremiyetleri göz önünde bulundurularak doğum hizmeti verilmesi amaçlanmaktadır. Bu konuda kurum olarak gerekli eğitim, fiziksel donanım ve tıbbi ekipman sağlanmış olup Anne Dostu Hastane kriterleri yerine getirilmiştir. Hastane Başhekimi Op. Dr. Yüksel Pehlevan; "Anne Dostu Hastane olarak büyük mesafe kat ettik. Bunu bir adım daha ileriye taşımak için ekip olarak çalışarak odalarımızı konforlu hale getirdik. Anne adaylarımız hastanemizde tek kişilik, ev ortamlarını aratmayacak şekilde dizayn edilen odalarında, istedikleri kişiyi yanında bulundurarak doğumlarını yapıyorlar. Anne adaylarımızın memnuniyetleri bizleri de mutlu ediyor, dedi. Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette anne - bebek dostu çalışmaları hakkında görüş alışverişi yapıldı.
Geçtiğimiz yıl Türkiye'de 13. Anne Dostu hastane unvanı alan Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi anne dostu uygulamalarının devamlılığını gözlemlemek amacıyla Bakanlık ekiplerince yerinde ziyaret edildi.

Bakanlık adına ziyareti Op Dr. Cafer Miçooğulları, Aynur Basık ve Anakız Kılıç gerçekleştirdi. Op Dr. Cafer Miçooğulları; “Doğum odalarının (SDL) ve gebe okulunun son derece satndartların üstünde aynı zamanda etkileyici olduğunu söyleyerek hastane yönetimine ve ekibe teşekkür etti.”


Anne Dostu Hastane olarak, anne adaylarına ev ortamı rahatlığında yüksek konfor ve mahremiyetleri göz önünde bulundurularak doğum hizmeti verilmesi amaçlanmaktadır. Bu konuda kurum olarak gerekli eğitim, fiziksel donanım ve tıbbi ekipman sağlanmış olup Anne Dostu Hastane kriterleri yerine getirilmiştir.
Hastane Başhekimi Op. Dr. Yüksel Pehlevan; "Anne Dostu Hastane olarak büyük mesafe kat ettik. Bunu bir adım daha ileriye taşımak için ekip olarak çalışarak odalarımızı konforlu hale getirdik. Anne adaylarımız hastanemizde tek kişilik, ev ortamlarını aratmayacak şekilde dizayn edilen odalarında, istedikleri kişiyi yanında bulundurarak doğumlarını yapıyorlar. Anne adaylarımızın memnuniyetleri bizleri de mutlu ediyor, dedi.
Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette anne - bebek dostu çalışmaları hakkında görüş alışverişi yapıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.