SAĞLIK ÇALIŞANLARI UNUTULMUYOR

Sağlık 08.04.2020 - 11:31, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

SAĞLIK ÇALIŞANLARI UNUTULMUYOR

İş Adamı Burhan Abiş, Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesine 10 adet mikrodalga fırın bağışında bulundu

Sağlık çalışanlarına desteğin çığ gibi büyüdüğü bu dönemde tüm kesimlerden destekler devam ediyor. Bir destekte işadamı  Burhan Abiş'den geldi. Tüm yataklı servislerde kullanılmak üzere hastanemize 10 adet mikrodalga fırın bağışında bulundu. Hastane çalışanları; bu süreçte yalnız olmadığımızı hissettiren değerli işadamı Burhan Abiş'e teşekkürlerini ileterek memnuniyetlerini dile getirdiler.
İş Adamı Burhan Abiş, Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesine 10 adet mikrodalga fırın bağışında bulundu

Sağlık çalışanlarına desteğin çığ gibi büyüdüğü bu dönemde tüm kesimlerden destekler devam ediyor. Bir destekte işadamı  Burhan Abiş'den geldi.

Tüm yataklı servislerde kullanılmak üzere hastanemize 10 adet mikrodalga fırın bağışında bulundu. Hastane çalışanları; bu süreçte yalnız olmadığımızı hissettiren değerli işadamı Burhan Abiş'e teşekkürlerini ileterek memnuniyetlerini dile getirdiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.