SAĞLIK ÇALIŞANLARINA MORAL

24.10.2020 - 10:14, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

SAĞLIK ÇALIŞANLARINA MORAL

İlimizin aktif tiyatro ekiplerinden  Sırf Tiyatro, yaşadığımız zor dönemin kahramanları sağlık çalışanlarına destek ve moral vermek için  Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi’nde “ Damat Adayları” adlı orta oyununu sahnelediler.Oyun hastane personeli tarafından büyük beğeni topladı.İdari Mali İşler Müdür Yardımcısı Uğur Erten ,Sırf Tiyatro Genel Koordinatörü Mehmet Cinemre ve oyunculara çiçek takdiminde bulundular.    Hastane Personeli Katılımı yüksekti Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi’nin bahçesinde kurulan gezici sahne de sergilenen oyunda alınan tedbirlerle  hastane personeli yoğun bir ilgi gösterdi.  Hastane  Başhekim Vekili Uz. Dr. Sertan Acar, Sağlık Bakım hizmetleri Müdürü Hediye Yurttaş İdrari Mali İşler Müdürü Mustafa Özdemir,  , İdari Mali İşler Müdür Yardımcısı Uğur Erten, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdür Yardımcısı Filiz Karaosmanoğlu ve Hastane personeli katıldı. Alkışın En Büyüğü Sağlık Çalışanlarının Sırf Tiyatro Genel Koordinatörü Mehmet Cinemre "Sürecin başından beri hep aklımızda olan bir projeydi.Hastane yönetimi ile iletişime geçtiğimizde onlarda çok mutlu oldular.Bizde uygun zaman ve şartları oluşturup oyunumuzu sahneledik.Sağlık çalışanları bu sürecin kahramanları onlara bir nebze olsun keyifli vakit geçirtebildiysek ne mutlu bize. Alkışın en büyüğü onların."dedi.  

İlimizin aktif tiyatro ekiplerinden  Sırf Tiyatro, yaşadığımız zor dönemin kahramanları sağlık çalışanlarına destek ve moral vermek için  Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi’nde “ Damat Adayları” adlı orta oyununu sahnelediler.Oyun hastane personeli tarafından büyük beğeni topladı.İdari Mali İşler Müdür Yardımcısı Uğur Erten ,Sırf Tiyatro Genel Koordinatörü Mehmet Cinemre ve oyunculara çiçek takdiminde bulundular. 

 

Hastane Personeli Katılımı yüksekti

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi’nin bahçesinde kurulan gezici sahne de sergilenen oyunda alınan tedbirlerle  hastane personeli yoğun bir ilgi gösterdi.  Hastane  Başhekim Vekili Uz. Dr. Sertan Acar, Sağlık Bakım hizmetleri Müdürü Hediye Yurttaş İdrari Mali İşler Müdürü Mustafa Özdemir,  , İdari Mali İşler Müdür Yardımcısı Uğur Erten, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdür Yardımcısı Filiz Karaosmanoğlu ve Hastane personeli katıldı.

Alkışın En Büyüğü Sağlık Çalışanlarının

Sırf Tiyatro Genel Koordinatörü Mehmet Cinemre "Sürecin başından beri hep aklımızda olan bir projeydi.Hastane yönetimi ile iletişime geçtiğimizde onlarda çok mutlu oldular.Bizde uygun zaman ve şartları oluşturup oyunumuzu sahneledik.Sağlık çalışanları bu sürecin kahramanları onlara bir nebze olsun keyifli vakit geçirtebildiysek ne mutlu bize. Alkışın en büyüğü onların."dedi.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.