SAĞLIK KOMPLEKSİ İHALEYE ÇIKIYOR

Sağlık 02.07.2019 - 18:16, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

SAĞLIK KOMPLEKSİ İHALEYE ÇIKIYOR

Gölcük Yeni Mahallede bulunan Dispanser ve Verem Savaş Dispanser binanın yıkılarak yerine Birinci Basamak İlçe Sağlık Kompleksi yapılması için Gölcük İlçe Sağlık Müdürlüğü tarafından proje yapıldı. Yapılan proje bakanlık tarafından onaylandı. Onaylanan projenin ardından sonra 22 Temmuzda ihalesi yapılacak. İhalenin ardından Eylül sonu veya Ekim başı Birinci Basamak İlçe Sağlık Kompleksi yapımına başlanacak.

Birinci Basamak İlçe Sağlık Kompleksi yapımı için Gölcük İlçe Sağlık Müdürlüğü tarafından projeyi yaparak sağlık bakanlığına gönderildi. Sağlık bakanlığında onaylanan Birinci Basamak İlçe Sağlık Kompleksi projesinin ihalesi 22 Temmuzda yapılacak.  Gölcük Yeni Mahallede bulunan Verem Savaş Dispanser binanın yıkılarak yerine Birinci Basamak İlçe Sağlık Kompleksi yapılması için Gölcük İlçe Sağlık Müdürlüğü tarafından proje yapıldı. Yapılan proje bakanlık tarafından onaylandı. Onaylanan projenin ardından sonra 22 Temmuzda ihalesi yapılacak. İhalenin ardından Eylül sonu veya Ekim başı Birinci Basamak İlçe Sağlık Kompleksi yapımına başlanacak. Birinci Basamak İlçe Sağlık Kompleksi yapımı ile ilgili açıklama yapan Gölcük ilçe sağlık Müdürü Dr. M. Sabri Medişoğlu; “ilçemiz için ihtiyaç duyulan Birinci Basamak İlçe Sağlık Kompleksi yapımı için projemizi yaparak Sağlık Bakanlığımıza gönderdik. Projemiz Sağlık bakanlığımızca uygun görülerek onaylandı. 22 Temmuzda yapılacak ihalenin ardından yıllardır hizmet veren Gölcük Yeni Mahallede bulunan Verem Savaş Dispanser binası ve Dispanser yıkılarak yerine Birinci Basamak İlçe Sağlık Kompleksi yapılacak. e 4 kat Birinci Basamak İlçe Sağlık Kompleksi yapılacak. Bodrum katı ise tamamı otopark olacak.  Binanın bitiminden sonra İlçe Sağlık Müdürlüğü, Verem Savaş Dispanseri, KETEM, 112 İstasyonu, laboratuvar, 10 aile hekimi ve ihtiyaç duyulan tüm birimler bu yeni binamızda hizmet verecekler. Çünkü geniş kapsamlı bir hizmet binası yapılacak. Bu projemizin yer teslimi ise Eylül sonu veya Ekim başı yapılacaktır” şeklinde ifade etti    
Gölcük Yeni Mahallede bulunan Dispanser ve Verem Savaş Dispanser binanın yıkılarak yerine Birinci Basamak İlçe Sağlık Kompleksi yapılması için Gölcük İlçe Sağlık Müdürlüğü tarafından proje yapıldı. Yapılan proje bakanlık tarafından onaylandı. Onaylanan projenin ardından sonra 22 Temmuzda ihalesi yapılacak. İhalenin ardından Eylül sonu veya Ekim başı Birinci Basamak İlçe Sağlık Kompleksi yapımına başlanacak.

Birinci Basamak İlçe Sağlık Kompleksi yapımı için Gölcük İlçe Sağlık Müdürlüğü tarafından projeyi yaparak sağlık bakanlığına gönderildi. Sağlık bakanlığında onaylanan Birinci Basamak İlçe Sağlık Kompleksi projesinin ihalesi 22 Temmuzda yapılacak. 

Gölcük Yeni Mahallede bulunan Verem Savaş Dispanser binanın yıkılarak yerine Birinci Basamak İlçe Sağlık Kompleksi yapılması için Gölcük İlçe Sağlık Müdürlüğü tarafından proje yapıldı. Yapılan proje bakanlık tarafından onaylandı. Onaylanan projenin ardından sonra 22 Temmuzda ihalesi yapılacak. İhalenin ardından Eylül sonu veya Ekim başı Birinci Basamak İlçe Sağlık Kompleksi yapımına başlanacak.
Birinci Basamak İlçe Sağlık Kompleksi yapımı ile ilgili açıklama yapan Gölcük ilçe sağlık Müdürü Dr. M. Sabri Medişoğlu; “ilçemiz için ihtiyaç duyulan Birinci Basamak İlçe Sağlık Kompleksi yapımı için projemizi yaparak Sağlık Bakanlığımıza gönderdik. Projemiz Sağlık bakanlığımızca uygun görülerek onaylandı. 22 Temmuzda yapılacak ihalenin ardından yıllardır hizmet veren Gölcük Yeni Mahallede bulunan Verem Savaş Dispanser binası ve Dispanser yıkılarak yerine Birinci Basamak İlçe Sağlık Kompleksi yapılacak. e 4 kat Birinci Basamak İlçe Sağlık Kompleksi yapılacak. Bodrum katı ise tamamı otopark olacak. 
Binanın bitiminden sonra İlçe Sağlık Müdürlüğü, Verem Savaş Dispanseri, KETEM, 112 İstasyonu, laboratuvar, 10 aile hekimi ve ihtiyaç duyulan tüm birimler bu yeni binamızda hizmet verecekler. Çünkü geniş kapsamlı bir hizmet binası yapılacak. Bu projemizin yer teslimi ise Eylül sonu veya Ekim başı yapılacaktır” şeklinde ifade etti    

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.