LASTİK İŞ
ismail

SAĞLIK OCAĞI COVİD'DEN KAPANDI

Gündem 06.08.2020 - 13:07, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

SAĞLIK OCAĞI COVİD'DEN KAPANDI

Yuvam Akarca Sağlık Ocağında bir sağlık çalışanında Covid-19 testinin pozitif çıkmasının ardından, sağlık ocağı geçici süreliğine kapatıldı

İzmit Yuvam Akarca Mahalle Muhtarı Müyesser Yıldız sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda mahallede bulunan sağlık ocağında COVİD-19 vakası tespit edildiğini duyurdu. Vakanın tespit edilmesi sonucunda da sağlık ocağı kapatıldı. Sosyal medya hesabından vakanın tespit edildiğini duyuran Muhtar; Lütfen dikkat Yuvam Akarca Sağlık Ocağı COVİD-19 nedeni ile geçici bir süre kapatıldı. Maske, mesafe temizlik." ifadelerini kullandı.
Yuvam Akarca Sağlık Ocağında bir sağlık çalışanında Covid-19 testinin pozitif çıkmasının ardından, sağlık ocağı geçici süreliğine kapatıldı

İzmit Yuvam Akarca Mahalle Muhtarı Müyesser Yıldız sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda mahallede bulunan sağlık ocağında COVİD-19 vakası tespit edildiğini duyurdu.
Vakanın tespit edilmesi sonucunda da sağlık ocağı kapatıldı. Sosyal medya hesabından vakanın tespit edildiğini duyuran Muhtar; Lütfen dikkat Yuvam Akarca Sağlık Ocağı COVİD-19 nedeni ile geçici bir süre kapatıldı. Maske, mesafe temizlik." ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.