LASTİK İŞ

SAĞLIK TARAMASI DEVAM EDİYOR

Sağlık 27.10.2016 - 10:06, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

SAĞLIK TARAMASI DEVAM EDİYOR

Gölcük Belediyesi, personellerine belirli aralıklarla sağlık taraması yaptırarak, sağlık adına önemli çalışmalara imza atıyor. Bu kapsamda İnsan Kaynakları Müdürlüğü koordinesinde, memurlar İş Sağlığı ve Güvenliği kapsamında sağlık taramasından geçirilmeye devam ediyor.

Günümüz şartlarında iş sağlığı ve güvenliği, oldukça büyük bir önem arz ediyor. Geçtiğimiz yıllarda sağlığa gerekli önem verilmekteydi fakat gelişen teknoloji ile birlikte gerek çalışanların gerekse de çalışılan ortamın sağlıklı ve hijyenik olması adına çalışmalar daha üst seviyede ilerliyor. Gölcük Belediyesi, bünyesinde çalışan memurlara  belediye binası içerisinde bir sağlık taraması yaptırdı, devam eden taramalarla birlikte de yaptırmaya devam ediyor. İş Güvenliği kısmı da eş zamanlı olarak düzenli bir şekilde devam ediyor. Sağlık Taramalarını düzenli bir şekilde sürdüren Gölcük Belediyesi İşyeri Hekimi Dr. Metin Şentürk “Gölcük Belediyesi 2 yıldır işçilerine İş Sağlığı ve Güvenliği kapsamında periyodik taramalarla İş Güvenliği hizmetini düzenli olarak vermekte. Temmuz 2016 itibariyle de çıkan yasayla memurlar da bu İş Güvenliği ve Sağlığı kapsamına alındığından dolayı bir rutin tarama yapılıyor. Biz Hekimlik kısmını yapıyoruz. İş Güvenliği kısmı da düzenli bir şekilde devam ediyor. Belli dönemlerde yine memurlar sağlık taramasından geçirilecek. Bu kapsamda bir yandan sağlık kontrollerimize devam ediyoruz. Aynı zamanda iş güvenlikçi arkadaşlarımızda İş Güvenliği konusundaki tüm eksiklikleri tamamlayacaklar. Bir yasak zorunluluk olmasına rağmen birçok yerde bu işler aksayarak devam ediyor. Ama Gölcük Belediyesi gerçekten bu hizmeti layıkıyla en iyi şekilde yerine getiriyor. Bu anlamda Gölcük Belediyesi'ne İş Güvenliği ve Sağlığı'na göstermiş olduğu hassasiyetten dolayı teşekkür ediyorum. Kontrollerimiz düzenli bir şekilde belirlenen program dahilinde devam edecek” dedi. Belediye personelleri tarafından, çalışmadan ötürü memnun olduklarını dile getirerek "Çalışılan yerde sağlığın düşünülmesi çok önemli. Sağlığın hayatamızda gerçekten çok büyük ve önemli bir yeri var. Bu anlamda emeği geçenlere teşekkür ediyoruz" denildi.
Gölcük Belediyesi, personellerine belirli aralıklarla sağlık taraması yaptırarak, sağlık adına önemli çalışmalara imza atıyor. Bu kapsamda İnsan Kaynakları Müdürlüğü koordinesinde, memurlar İş Sağlığı ve Güvenliği kapsamında sağlık taramasından geçirilmeye devam ediyor.

Günümüz şartlarında iş sağlığı ve güvenliği, oldukça büyük bir önem arz ediyor. Geçtiğimiz yıllarda sağlığa gerekli önem verilmekteydi fakat gelişen teknoloji ile birlikte gerek çalışanların gerekse de çalışılan ortamın sağlıklı ve hijyenik olması adına çalışmalar daha üst seviyede ilerliyor. Gölcük Belediyesi, bünyesinde çalışan memurlara  belediye binası içerisinde bir sağlık taraması yaptırdı, devam eden taramalarla birlikte de yaptırmaya devam ediyor. İş Güvenliği kısmı da eş zamanlı olarak düzenli bir şekilde devam ediyor.

Sağlık Taramalarını düzenli bir şekilde sürdüren Gölcük Belediyesi İşyeri Hekimi Dr. Metin Şentürk “Gölcük Belediyesi 2 yıldır işçilerine İş Sağlığı ve Güvenliği kapsamında periyodik taramalarla İş Güvenliği hizmetini düzenli olarak vermekte. Temmuz 2016 itibariyle de çıkan yasayla memurlar da bu İş Güvenliği ve Sağlığı kapsamına alındığından dolayı bir rutin tarama yapılıyor. Biz Hekimlik kısmını yapıyoruz. İş Güvenliği kısmı da düzenli bir şekilde devam ediyor. Belli dönemlerde yine memurlar sağlık taramasından geçirilecek. Bu kapsamda bir yandan sağlık kontrollerimize devam ediyoruz. Aynı zamanda iş güvenlikçi arkadaşlarımızda İş Güvenliği konusundaki tüm eksiklikleri tamamlayacaklar. Bir yasak zorunluluk olmasına rağmen birçok yerde bu işler aksayarak devam ediyor. Ama Gölcük Belediyesi gerçekten bu hizmeti layıkıyla en iyi şekilde yerine getiriyor. Bu anlamda Gölcük Belediyesi'ne İş Güvenliği ve Sağlığı'na göstermiş olduğu hassasiyetten dolayı teşekkür ediyorum. Kontrollerimiz düzenli bir şekilde belirlenen program dahilinde devam edecek” dedi.

Belediye personelleri tarafından, çalışmadan ötürü memnun olduklarını dile getirerek "Çalışılan yerde sağlığın düşünülmesi çok önemli. Sağlığın hayatamızda gerçekten çok büyük ve önemli bir yeri var. Bu anlamda emeği geçenlere teşekkür ediyoruz" denildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.