LASTİK İŞ
ismail

SAĞLIK YATIRIMLARI GÖRÜŞÜLDÜ

Sağlık 19.06.2017 - 09:44, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

SAĞLIK YATIRIMLARI GÖRÜŞÜLDÜ

Kocaeli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Şenol Ergüney ve Kocaeli İl Sağlık Müdürü Mürsel Durmaz, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş'i makamında ziyaret etti.

Ziyarette Gölcük Belediyesi Genel Koordinatörü Nihat Abiş, Başkan Yardımcısı Kemal Kahraman'da hazır bulundu. Necati Çelik Devlet Hastanesi ile Aile Hekimliği'nin ihtiyaçları noktasında karşılıklı görüş alışverişinde bulunduklarını belirten Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, ayrıca yeni yapılacak olan Devlet Hastanesi konusunda da görüş alışverişinde bulunduklarını söyledi. Başkan Ellibeş, "Ziyaret için Genel Sekreter Şenol Ergüney ve beraberindekilere teşekkür ediyorum. Belediye olarak tüm kurumlarla birlik beraberlik ve dayanışma içindeyiz. İmkanlarımız ölçüsünde sağlık kurumlarımıza yardımcı olmaya çalışıyoruz. Bildiğiniz üzere geçtiğimiz günlerde Ankara'da Milli Savunma Bakanlığı'nda, Gölcük'ümüz için büyük önem arz eden bir çalışmanın protokolünü imzaladık. Bu protokol ile, Değirmendere Migros'un içerisinde bulunduğu yaklaşık 52.000 metre karelik alan Milli Savunma Bakanlığı tarafından Belediyemize veriliyor, Belediyemiz de burayı Devlet Hastanesi yapılmak üzere Sağlık Bakanlığı'na devredecek. İnşallah burada Sağlık Bakanlığı'nca bölge hastanesi konumunda olacak bir Devlet Hastanesi inşa edilecek." dedi. Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Şenol Ergüney, Yeni yapılacak Devlet Hastanesi ve uzun süre Halıdere kent merkezinde bulunan eski belediye binasının Fizik Tedavi Merkezi olması için büyük çaba sarf eden Başkan Ellibeş'e teşekkür etti.  
Kocaeli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Şenol Ergüney ve Kocaeli İl Sağlık Müdürü Mürsel Durmaz, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş'i makamında ziyaret etti.

Ziyarette Gölcük Belediyesi Genel Koordinatörü Nihat Abiş, Başkan Yardımcısı Kemal Kahraman'da hazır bulundu. Necati Çelik Devlet Hastanesi ile Aile Hekimliği'nin ihtiyaçları noktasında karşılıklı görüş alışverişinde bulunduklarını belirten Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, ayrıca yeni yapılacak olan Devlet Hastanesi konusunda da görüş alışverişinde bulunduklarını söyledi. Başkan Ellibeş, "Ziyaret için Genel Sekreter Şenol Ergüney ve beraberindekilere teşekkür ediyorum. Belediye olarak tüm kurumlarla birlik beraberlik ve dayanışma içindeyiz. İmkanlarımız ölçüsünde sağlık kurumlarımıza yardımcı olmaya çalışıyoruz. Bildiğiniz üzere geçtiğimiz günlerde Ankara'da Milli Savunma Bakanlığı'nda, Gölcük'ümüz için büyük önem arz eden bir çalışmanın protokolünü imzaladık. Bu protokol ile, Değirmendere Migros'un içerisinde bulunduğu yaklaşık 52.000 metre karelik alan Milli Savunma Bakanlığı tarafından Belediyemize veriliyor, Belediyemiz de burayı Devlet Hastanesi yapılmak üzere Sağlık Bakanlığı'na devredecek. İnşallah burada Sağlık Bakanlığı'nca bölge hastanesi konumunda olacak bir Devlet Hastanesi inşa edilecek." dedi.
Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Şenol Ergüney, Yeni yapılacak Devlet Hastanesi ve uzun süre Halıdere kent merkezinde bulunan eski belediye binasının Fizik Tedavi Merkezi olması için büyük çaba sarf eden Başkan Ellibeş'e teşekkür etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.