SAĞLIKÇILAR YENİ YILI KUTLADI

30.12.2017 - 15:54, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

SAĞLIKÇILAR YENİ YILI KUTLADI

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Fizik Tedavi Toplum Ruh Sağlık Merkezi'nde yeni yıl etkinliği düzenlendi.

Etkinliğe, Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, İl Sağlık Müdürü Şenol Ergüney, Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Başhekimi Yüksel Pehlevan, Gölcük Belediye Başkan Yardımcısı Levent Değirmenci ve vatandaşlar katıldı. Pehlevan, burada yaptığı konuşmada, yaklaşık 9 ay önce Fizik Tedavi Toplum Ruh Sağlığı Merkezi'nin faaliyete geçtiğini belirterek, merkezin bu süre içerisinde güzel işler başardığını ifade etti. Merkezin daha iyi hizmet vermesi için çalıştıklarını ifade eden Pehlevan, "Buraya gelen bazı arkadaşlarımız hiç evden çıkamadıklarını söylemişti. Bugün ise öz güven kazandıklarını söylediler. Burası hem arkadaş ortamı ve örnek bir merkez olarak hizmet vermektedir." ifadelerini kullandı. Konuşmanın ardından yeni yıl pastası kesildi.
Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Fizik Tedavi Toplum Ruh Sağlık Merkezi'nde yeni yıl etkinliği düzenlendi.

Etkinliğe, Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, İl Sağlık Müdürü Şenol Ergüney, Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Başhekimi Yüksel Pehlevan, Gölcük Belediye Başkan Yardımcısı Levent Değirmenci ve vatandaşlar katıldı.

Pehlevan, burada yaptığı konuşmada, yaklaşık 9 ay önce Fizik Tedavi Toplum Ruh Sağlığı Merkezi'nin faaliyete geçtiğini belirterek, merkezin bu süre içerisinde güzel işler başardığını ifade etti.

Merkezin daha iyi hizmet vermesi için çalıştıklarını ifade eden Pehlevan, "Buraya gelen bazı arkadaşlarımız hiç evden çıkamadıklarını söylemişti. Bugün ise öz güven kazandıklarını söylediler. Burası hem arkadaş ortamı ve örnek bir merkez olarak hizmet vermektedir." ifadelerini kullandı.

Konuşmanın ardından yeni yıl pastası kesildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.