SAĞLIKLI KENTLER BİRLİĞİNDEN KENT KONSEYİNE ZİYARET

Gölcük 19.01.2017 - 15:58, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

SAĞLIKLI KENTLER BİRLİĞİNDEN KENT KONSEYİNE ZİYARET

Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği Müdürü ve programcı Mustafa Sevim Gölcük Kent Konseyine ziyarette bulundular.

Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği üye belediye başkanları ziyaretleri kapsamında Gölcük Belediyesine ziyarette bulunan Ar ve Sevim daha sonrasında Gölcük Kent Konseyine ziyarette bulundular.   Gerçekleştirilen ziyarette Birlik Müdürü Murat Ar tarafından Sağlıklı Kentler Birliği projeleri hakkında bilgilendirme sunumu yapıldı. Yapılan sunumda Sağlıklı Kentler Birliği 64 üye belediyeden 16 üye belediyesinin Şehir Sağlık Profili hazırladığı, Gölcük Belediyesinin Şehir Sağlık Profilini ilk hazırlayan belediyeler arasında olduğu belirtildi.  Gölcük Kent Konseyi Başkanı aynı zamanda Sağlıklı Kentler Birliği Proje Koordinatörü olan Dr. Metin Şentürk ve Genel Sekreter E. Fatih Bayram tarafından Gölcük Kent Konseyi çalışmaları hakkında bilgilendirme yapıldı.  Ziyarete Gölcük Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Tektaş ve Belediye Meclis üyeleri Nazım Usta ve Fikret Ormancıoğlu da eşlik ettiler. 
Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği Müdürü ve programcı Mustafa Sevim Gölcük Kent Konseyine ziyarette bulundular.

Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği üye belediye başkanları ziyaretleri kapsamında Gölcük Belediyesine ziyarette bulunan Ar ve Sevim daha sonrasında Gölcük Kent Konseyine ziyarette bulundular.  
Gerçekleştirilen ziyarette Birlik Müdürü Murat Ar tarafından Sağlıklı Kentler Birliği projeleri hakkında bilgilendirme sunumu yapıldı. Yapılan sunumda Sağlıklı Kentler Birliği 64 üye belediyeden 16 üye belediyesinin Şehir Sağlık Profili hazırladığı, Gölcük Belediyesinin Şehir Sağlık Profilini ilk hazırlayan belediyeler arasında olduğu belirtildi. 
Gölcük Kent Konseyi Başkanı aynı zamanda Sağlıklı Kentler Birliği Proje Koordinatörü olan Dr. Metin Şentürk ve Genel Sekreter E. Fatih Bayram tarafından Gölcük Kent Konseyi çalışmaları hakkında bilgilendirme yapıldı. 
Ziyarete Gölcük Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Tektaş ve Belediye Meclis üyeleri Nazım Usta ve Fikret Ormancıoğlu da eşlik ettiler. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.