SAHİLDE YOĞUN MESAİ !

Gölcük 02.11.2015 - 12:40, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

SAHİLDE YOĞUN MESAİ !

Gölcük Belediyesi Temizlik İşleri Ekipleri tarafından, Kavaklı Sahili’nde temizlik çalışmaları yoğun bir şekilde sürdürülüyor.

Yürüttükleri temizlik ve süpürme çalışmaları ile birlikte vatandaşlarımızın daha temiz bir çevreye kavuşması adına gereken gayreti fazlasıyla gösteren Temizlik İşleri Ekipleri, aynı hassasiyeti vatandaşlarımızın da göstermesini bekliyorlar.   Ekiplerin Kavaklı Sahili boyunca yaptığı yoğun temizlik çalışmalarının yanı sıra, oluşturulan temizlik timleri ile Gölcük’ün diğer mahalleleri de genel bir temizlik çalışmasından geçirilmeye devam ediliyor.   Vatandaşlarımız yapılan çalışmalardan dolayı çok memnun olduklarını, güzel ve yaşanabilir bir ortamın oluşturulması için Belediyemizin yoğun emek harcayarak, bizlere daima hizmet etme ve temiz bir çevre oluşturma gayreti içerisinde olduklarını belirtirken, ayrıca tüm çalışma ekiplerini verdikleri emeklerden ötürü tebrik ederek, işlerinde kolaylıklar dilediler.  
Gölcük Belediyesi Temizlik İşleri Ekipleri tarafından, Kavaklı Sahili’nde temizlik çalışmaları yoğun bir şekilde sürdürülüyor.

Yürüttükleri temizlik ve süpürme çalışmaları ile birlikte vatandaşlarımızın daha temiz bir çevreye kavuşması adına gereken gayreti fazlasıyla gösteren Temizlik İşleri Ekipleri, aynı hassasiyeti vatandaşlarımızın da göstermesini bekliyorlar.

 

Ekiplerin Kavaklı Sahili boyunca yaptığı yoğun temizlik çalışmalarının yanı sıra, oluşturulan temizlik timleri ile Gölcük’ün diğer mahalleleri de genel bir temizlik çalışmasından geçirilmeye devam ediliyor.

 

Vatandaşlarımız yapılan çalışmalardan dolayı çok memnun olduklarını, güzel ve yaşanabilir bir ortamın oluşturulması için Belediyemizin yoğun emek harcayarak, bizlere daima hizmet etme ve temiz bir çevre oluşturma gayreti içerisinde olduklarını belirtirken, ayrıca tüm çalışma ekiplerini verdikleri emeklerden ötürü tebrik ederek, işlerinde kolaylıklar dilediler.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.