LASTİK İŞ
ismail

SAHİLLERDEN 945 TON ÇÖP TOPLANDI

Kocaeli 18.09.2018 - 11:16, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

SAHİLLERDEN 945 TON ÇÖP TOPLANDI

Kandıra sahilleri yaz sezonunda vatandaşlardan yoğun ilgi gördü. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ekipleri bu dönemde vatandaşlara her noktada hizmet sundu. Yaz dönemindeki yoğunluktan dolayı sahillerdeki çöp miktarında da artış yaşandı. Temmuz ve Ağustos aylarında Cebeci, Bağırganlı, Kumcağız ve Kerpe sahillerinden 945 ton çöp toplandı.

Cebeci, Bağırganlı, Kumcağız ve Kerpe sahillerinden Temmuz ve Ağustos aylarında 945 ton çöp toplandı. Kandıra sahilleri yaz sezonunda vatandaşlardan yoğun ilgi gördü. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ekipleri bu dönemde vatandaşlara her noktada hizmet sundu. Yaz dönemindeki yoğunluktan dolayı sahillerdeki çöp miktarında da artış yaşandı.  Büyükşehir Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığı ekipleri yaşanan bu çöp artışında yoğun mesai harcadı. Temmuz ve Ağustos aylarında Cebeci, Bağırganlı, Kumcağız ve Kerpe sahillerinden 945 ton çöp toplandı.  80 KİŞİLİK EKİP GECE GÜNDÜZ ÇÖP TOPLADI Yaz sezonu boyunca yoğun ilgi gören Cebeci, Bağırganlı, Kumcağız ve Kerpe sahillerinde öz verili çalışma gerçekleştiren 80 kişilik ekip, gece ve gündüz şeklinde çalıştı. Temmuz ve Ağustos aylarında gerçekleştirilen çalışmalarda sadece sahil içerisinden 945 ton çöp toplandı. Toplanan çöpler çöp kutularına atılanlar değil sahile gelişigüzel atılanlar olması da bir diğer dikkat çekici nokta oldu.  94 KAMYON, 4 SAHİLDE ÇÖPLERİ TOPLADI Sadece 4 sahilde ve 2 aylık periyotta toplanan çöp miktarı ise ilginç verileri barındırıyor. Hidrolikli ve sıkıştırmalı bir çöp kamyonunun 10 ton taşıma kapasitesi aldığı düşünülürse yaklaşık 94 kamyon sadece bu dört sahilde açık alanlardaki çöpleri toplamış oldu.
Kandıra sahilleri yaz sezonunda vatandaşlardan yoğun ilgi gördü. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ekipleri bu dönemde vatandaşlara her noktada hizmet sundu. Yaz dönemindeki yoğunluktan dolayı sahillerdeki çöp miktarında da artış yaşandı. Temmuz ve Ağustos aylarında Cebeci, Bağırganlı, Kumcağız ve Kerpe sahillerinden 945 ton çöp toplandı.

Cebeci, Bağırganlı, Kumcağız ve Kerpe sahillerinden Temmuz ve Ağustos aylarında 945 ton çöp toplandı.
Kandıra sahilleri yaz sezonunda vatandaşlardan yoğun ilgi gördü. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ekipleri bu dönemde vatandaşlara her noktada hizmet sundu. Yaz dönemindeki yoğunluktan dolayı sahillerdeki çöp miktarında da artış yaşandı.  Büyükşehir Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığı ekipleri yaşanan bu çöp artışında yoğun mesai harcadı. Temmuz ve Ağustos aylarında Cebeci, Bağırganlı, Kumcağız ve Kerpe sahillerinden 945 ton çöp toplandı. 
80 KİŞİLİK EKİP GECE GÜNDÜZ ÇÖP TOPLADI
Yaz sezonu boyunca yoğun ilgi gören Cebeci, Bağırganlı, Kumcağız ve Kerpe sahillerinde öz verili çalışma gerçekleştiren 80 kişilik ekip, gece ve gündüz şeklinde çalıştı. Temmuz ve Ağustos aylarında gerçekleştirilen çalışmalarda sadece sahil içerisinden 945 ton çöp toplandı. Toplanan çöpler çöp kutularına atılanlar değil sahile gelişigüzel atılanlar olması da bir diğer dikkat çekici nokta oldu. 

94 KAMYON, 4 SAHİLDE ÇÖPLERİ TOPLADI
Sadece 4 sahilde ve 2 aylık periyotta toplanan çöp miktarı ise ilginç verileri barındırıyor. Hidrolikli ve sıkıştırmalı bir çöp kamyonunun 10 ton taşıma kapasitesi aldığı düşünülürse yaklaşık 94 kamyon sadece bu dört sahilde açık alanlardaki çöpleri toplamış oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.