ŞAHİN ''POZİSYONLARI GOLE ÇEVİREMEDİK''

Spor 28.09.2017 - 18:46, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ŞAHİN ''POZİSYONLARI GOLE ÇEVİREMEDİK''

Gölcükspor Kulüp Başkanı Ahmet Şahin, golsüz beraberlikle sona eren Ankara Demirspor maçının kısa bir değerlendirmesini yaparak, “Maç boyunca girdiğimiz 5 gol pozisyonunu gole çeviremeyince, ortaya böyle bir sonuç çıktı dedi

“DAHA İYİ OLACAĞIZ” Spor Toto 3. Lig 2. Gruptaki temsilcimiz Gölcükspor, kendi evinde oynadığı 3^üncü maçında 2’inci beraberliğini, Ankara Demirspor maçında alarak iç sahada 4 puan kaybetti. Maç sonu oldukça üzgün görünen, Gölcükspor Başkanı Ahmet Şahin, golsüz beraberlikle sona eren Ankara Demirspor maçının kısa bir değerlendirmesini yaparak, “Maç boyunca girdiğimiz 5 gol pozisyonunu gole çeviremeyince, ortaya böyle bir sonuç çıktı. Maç boyunca iyi oynadık. Kapanan bir takıma karşı elimizden gelen her şeyi yaptık ama olmadı. Ben inanıyorum, bu takım her geçen gün mesafa kaydediyor ve daha iyi olacak düşüncesindeyim. İyi bir rakiple oynadık. Futbol 3 neticeli bir oyun. İnşallah Pazar günü deplasmanda oynayacağımız, Kayseri Erciyesspor maçını kazanarak, çıkışa geçeceğiz. Ardından kendi evimizde Darıca ile oynayacağız. 2 maçta alacağımız 6 puan bizi üst sıralara itecektir” dedi. Haber: Yılmaz DEĞİRMENCİ.            
Gölcükspor Kulüp Başkanı Ahmet Şahin, golsüz beraberlikle sona eren Ankara Demirspor maçının kısa bir değerlendirmesini yaparak, “Maç boyunca girdiğimiz 5 gol pozisyonunu gole çeviremeyince, ortaya böyle bir sonuç çıktı dedi

“DAHA İYİ OLACAĞIZ”

Spor Toto 3. Lig 2. Gruptaki temsilcimiz Gölcükspor, kendi evinde oynadığı 3^üncü maçında 2’inci beraberliğini, Ankara Demirspor maçında alarak iç sahada 4 puan kaybetti. Maç sonu oldukça üzgün görünen, Gölcükspor Başkanı Ahmet Şahin, golsüz beraberlikle sona eren Ankara Demirspor maçının kısa bir değerlendirmesini yaparak, “Maç boyunca girdiğimiz 5 gol pozisyonunu gole çeviremeyince, ortaya böyle bir sonuç çıktı. Maç boyunca iyi oynadık. Kapanan bir takıma karşı elimizden gelen her şeyi yaptık ama olmadı. Ben inanıyorum, bu takım her geçen gün mesafa kaydediyor ve daha iyi olacak düşüncesindeyim. İyi bir rakiple oynadık. Futbol 3 neticeli bir oyun. İnşallah Pazar günü deplasmanda oynayacağımız, Kayseri Erciyesspor maçını kazanarak, çıkışa geçeceğiz. Ardından kendi evimizde Darıca ile oynayacağız. 2 maçta alacağımız 6 puan bizi üst sıralara itecektir” dedi. Haber: Yılmaz DEĞİRMENCİ.  

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.