SAHTE ALKOLDEN 1 KİŞİ ÖLDÜ 1 KİŞİ YOĞUN BAKIMDA

04.03.2019 - 14:37, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

SAHTE ALKOLDEN 1 KİŞİ ÖLDÜ 1 KİŞİ YOĞUN BAKIMDA

Nüzhetiye Köyüne çalışmaya gelen Özbekistan ve Türkmenistan uyruklu iki kişi, kaldıkları cami lojmanı ve mahalle misafirhanesi olarak kullanılan lojmanda alkol ve oksijenli su içince fenalaştı. İşçilerden biri olay yerinde yaşamını yitirirken bir işçi ise hala durumu ağır.

Alınan bilgiye göre Nüzhetiye Köyünde daha önce orman işçisi olarak çalıştıkları için yeniden iş bulmaya gelen Özbekistan uyruklu Ak Moljon Yusupol (43) ve Türkmenistan uyruklu Sahyt Gurbonov (36) ve ismi belirlenemeyen bir kişi, köyün cami lojmanı ve mahalle misafirhanesi olarak kullanılan lojmanda kalmaya başladı.  Alkol alan iki arkadaşının rahatsızlanması sonrası Köyün kahvesine giderek arkadaşlarının rahatsızlandığını belirtti. Köyün gençleri hemen 112 acil ekiplerini aradı. 112 ekipleri her iki arkadaşı da hareketsiz yatarken buldu. OLAY YERİNDE YAŞAMINI YİTİRDİ Olay yerine çağrılan sağlık ekiplerince yapılan kontrollerde Özbekistan uyruklu Ak Moljon Yusupol’un yaşamını yitirdiği tespit edilirken Türkmenistan uyruklu Sahyt Gurbonov ise ambulansla Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesine kaldırıldı.  Cumhuriyet Savcısı ve jandarma ekiplerince olay yerinde yapılan inceleme işlemlerinin ardından Ak Moljon Yusupol’un cenazesi otopsi yapılmak üzere Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Morguna kaldırıldı. İki arkadaşın birlikte alkol ve oksijenli su içtikleri öne sürüldü. Tedavi altına alınan Gurbanov’un kullandığı alkol ve oksijenli su nedeniyle iç organlarının ve gözlerinin zarar gördüğü için yoğun bakımda tedavisi sürüyor. MEMLEKETLERİNE GÖNDERİLECEKLER Yapılan inceleme sonrası İlçemize kaçak işçi olarak gelen ve yaşamını yitiren  Ak Moljon Yusupol’un cenazesi memleketine gönderilecek. Türkmenistan uyruklu Sahyt Gurbonov ise tedavisinin ardından Türkmenistan’a gönderilecek. MİSAFİRHANEYİ KİM VERDİ Kaçak olarak köyde ormanda çalışan üç kişiye Köyün  cami lojmanı ve mahalle misafirhanesi olarak kullanılan yeri kimin tahsis ettiği ise henüz belli değil. 
Nüzhetiye Köyüne çalışmaya gelen Özbekistan ve Türkmenistan uyruklu iki kişi, kaldıkları cami lojmanı ve mahalle misafirhanesi olarak kullanılan lojmanda alkol ve oksijenli su içince fenalaştı. İşçilerden biri olay yerinde yaşamını yitirirken bir işçi ise hala durumu ağır.

Alınan bilgiye göre Nüzhetiye Köyünde daha önce orman işçisi olarak çalıştıkları için yeniden iş bulmaya gelen Özbekistan uyruklu Ak Moljon Yusupol (43) ve Türkmenistan uyruklu Sahyt Gurbonov (36) ve ismi belirlenemeyen bir kişi, köyün cami lojmanı ve mahalle misafirhanesi olarak kullanılan lojmanda kalmaya başladı.  Alkol alan iki arkadaşının rahatsızlanması sonrası Köyün kahvesine giderek arkadaşlarının rahatsızlandığını belirtti. Köyün gençleri hemen 112 acil ekiplerini aradı. 112 ekipleri her iki arkadaşı da hareketsiz yatarken buldu.

OLAY YERİNDE YAŞAMINI YİTİRDİ
Olay yerine çağrılan sağlık ekiplerince yapılan kontrollerde Özbekistan uyruklu Ak Moljon Yusupol’un yaşamını yitirdiği tespit edilirken Türkmenistan uyruklu Sahyt Gurbonov ise ambulansla Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesine kaldırıldı. 

Cumhuriyet Savcısı ve jandarma ekiplerince olay yerinde yapılan inceleme işlemlerinin ardından Ak Moljon Yusupol’un cenazesi otopsi yapılmak üzere Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Morguna kaldırıldı. İki arkadaşın birlikte alkol ve oksijenli su içtikleri öne sürüldü. Tedavi altına alınan Gurbanov’un kullandığı alkol ve oksijenli su nedeniyle iç organlarının ve gözlerinin zarar gördüğü için yoğun bakımda tedavisi sürüyor.

MEMLEKETLERİNE GÖNDERİLECEKLER
Yapılan inceleme sonrası İlçemize kaçak işçi olarak gelen ve yaşamını yitiren  Ak Moljon Yusupol’un cenazesi memleketine gönderilecek. Türkmenistan uyruklu Sahyt Gurbonov ise tedavisinin ardından Türkmenistan’a gönderilecek.

MİSAFİRHANEYİ KİM VERDİ
Kaçak olarak köyde ormanda çalışan üç kişiye Köyün  cami lojmanı ve mahalle misafirhanesi olarak kullanılan yeri kimin tahsis ettiği ise henüz belli değil. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.