SAHTE KİMLİKLE YAKALANAN ŞAHIS TUTUKLANDI

Gündem 07.11.2018 - 09:48, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

SAHTE KİMLİKLE YAKALANAN ŞAHIS TUTUKLANDI

jandarma ekipleri tarafından yapılan kontroller sırasında sahte kimlikle yakalanan ve 22 yıl kesinleşmiş hapis cezası olduğu belirlenen şahıs tutuklandı.

jandarma ekipleri tarafından yapılan kontroller sırasında sahte kimlikle yakalanan ve 22 yıl kesinleşmiş hapis cezası olduğu belirlenen şahıs tutuklandı. Olay, Gölcük ilçesine meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Gölcük İlçe JandarmaKomutanlığı ekipleri tarafından yapılan uygulama sırasında durdurulan bir şahsın yapılan kontrollerinde üzerinden çıkan kimliğin sahte olduğu belirlendi. İsminin A.K. olduğunu iddia eden şahısın yapılan kimlik kontrollerinde asıl isminin A.T. olduğu ve 22 yıl kesinleşmiş hapis cezasının bulunduğu belirlendi.
jandarma ekipleri tarafından yapılan kontroller sırasında sahte kimlikle yakalanan ve 22 yıl kesinleşmiş hapis cezası olduğu belirlenen şahıs tutuklandı.

jandarma ekipleri tarafından yapılan kontroller sırasında sahte kimlikle yakalanan ve 22 yıl kesinleşmiş hapis cezası olduğu belirlenen şahıs tutuklandı.

Olay, Gölcük ilçesine meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Gölcük İlçe JandarmaKomutanlığı ekipleri tarafından yapılan uygulama sırasında durdurulan bir şahsın yapılan kontrollerinde üzerinden çıkan kimliğin sahte olduğu belirlendi. İsminin A.K. olduğunu iddia eden şahısın yapılan kimlik kontrollerinde asıl isminin A.T. olduğu ve 22 yıl kesinleşmiş hapis cezasının bulunduğu belirlendi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.