SAHTE PARAYLA DOLANDIRICILIK YAPAN 2 KİŞİ TUTUKLANDI

Gündem 12.11.2020 - 14:09, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

SAHTE PARAYLA DOLANDIRICILIK YAPAN 2 KİŞİ TUTUKLANDI

Kocaeli Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada Emniyet Müdürlüğümüzce Mali Suçların men ve takibine yönelik yapılan çalışmalarda,  İlimiz genelinde  Parada Sahtecilik suçuna karışan 2 Şüpheli şahsın yapılan araştırmalar sonucu toplamda 5 işyerine sahte Amerikan Doları verdikleri tespit edilmiş ve müşteki müracatları alınmıştır. Şüpheli 2 şahıs ilimiz Başiskele İlçesinde yakalanarak gözaltına alınmış, şahısların üzerinden 5 adet sahte 100 dolar ele geçirildi. Kocaeli Cumhuriyet Başsavcılığına mevcutlu olarak çıkarılan 2 şahıs tutuklandı.  

Kocaeli Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada Emniyet Müdürlüğümüzce Mali Suçların men ve takibine yönelik yapılan çalışmalarda, 

İlimiz genelinde  Parada Sahtecilik suçuna karışan 2 Şüpheli şahsın yapılan araştırmalar sonucu toplamda 5 işyerine sahte Amerikan Doları verdikleri tespit edilmiş ve müşteki müracatları alınmıştır.

Şüpheli 2 şahıs ilimiz Başiskele İlçesinde yakalanarak gözaltına alınmış, şahısların üzerinden 5 adet sahte 100 dolar ele geçirildi. Kocaeli Cumhuriyet Başsavcılığına mevcutlu olarak çıkarılan 2 şahıs tutuklandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.