LASTİK İŞ
ismail

SAHTE POLİSİN BÖREK KEYFİ BOĞAZINDA KALDI!

Gündem 28.11.2017 - 12:50, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

SAHTE POLİSİN BÖREK KEYFİ BOĞAZINDA KALDI!

Kocaeli’nin İzmit ilçesinde kendini polis olarak tanıtıp, operasyon hikayelerini anlatan ve para vermeden börek yiyen şahıs, gerçek polisler tarafından suç üstündeyken yakalandı.

Kocaeli ’nin İzmit ilçesinde polis olduğunu, İstanbul’dan Kocaeli’ye FETÖ soruşturması kapsamında gerçekleşen operasyonlarda yer almak için geldiğini söyleyen İ.B. isimli şahıs, gittiği börekçiden günlerce para vermeden börek yedi. Şahsın davranışlarından ve söylediklerinden şüphelenen işletme sahibi Nihat Ercan polis ekiplerine haber verdi. İ.B. börekçiye geldiği sırada Nihat Ercan yine polis ekiplerini aradı. İhbar üzerine olay yerine gelen yunus timleri İ.B.’yi suç üstündeyken yakalandı. Şahısın börek yemesi ve polis ekipleri tarafından suçüstü yakalanması iş yerinin güvenlik kameraları tarafından kaydedildi. ADLİYEYE SEVK EDİLDİ Şahsın 15 gündür neredeyse her gün geldiğini söyleyen işletme sahibi Nihat Ercan, “Bana İstanbul’dan FETÖ operasyonları için geldiğini söyledi. İlk başlarda yediklerinin parasını veriyordu. Ama daha sonrasında para vermemeye başladı. Her yaptığını da anlatmaya başlayınca şüphelendim. Bende polisi aradım. Polis ekipleri de geldi, dolandırıcıyı suçüstü yakaladı” diye konuştu. Polisler tarafından gözaltına alınan İ.B. sağlık kontrollerinin ardından İzmit Saraybahçe Polis Karakolu’na götürüldü. İ.B. emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.
Kocaeli’nin İzmit ilçesinde kendini polis olarak tanıtıp, operasyon hikayelerini anlatan ve para vermeden börek yiyen şahıs, gerçek polisler tarafından suç üstündeyken yakalandı.

Kocaeli ’nin İzmit ilçesinde polis olduğunu, İstanbul’dan Kocaeli’ye FETÖ soruşturması kapsamında gerçekleşen operasyonlarda yer almak için geldiğini söyleyen İ.B. isimli şahıs, gittiği börekçiden günlerce para vermeden börek yedi. Şahsın davranışlarından ve söylediklerinden şüphelenen işletme sahibi Nihat Ercan polis ekiplerine haber verdi. İ.B. börekçiye geldiği sırada Nihat Ercan yine polis ekiplerini aradı. İhbar üzerine olay yerine gelen yunus timleri İ.B.’yi suç üstündeyken yakalandı. Şahısın börek yemesi ve polis ekipleri tarafından suçüstü yakalanması iş yerinin güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.

ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

Şahsın 15 gündür neredeyse her gün geldiğini söyleyen işletme sahibi Nihat Ercan, “Bana İstanbul’dan FETÖ operasyonları için geldiğini söyledi. İlk başlarda yediklerinin parasını veriyordu. Ama daha sonrasında para vermemeye başladı. Her yaptığını da anlatmaya başlayınca şüphelendim. Bende polisi aradım. Polis ekipleri de geldi, dolandırıcıyı suçüstü yakaladı” diye konuştu. Polisler tarafından gözaltına alınan İ.B. sağlık kontrollerinin ardından İzmit Saraybahçe Polis Karakolu’na götürüldü. İ.B. emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.