SAKAL-I ŞERFİ'E ZİYARETÇİ AKINI

30.05.2018 - 11:53, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

SAKAL-I ŞERFİ'E ZİYARETÇİ AKINI

Müslümanlığın kutsal emanetlerden olan ve her yıl Ramazan ayının 15.gecesi ziyarete açılan Sakal-ı Şerif, Kocaeli’de her ramazan olduğu gibi yine tarihi Orhan Camii’nde ziyarete açıldı

Müslümanlığın kutsal emanetlerden olan ve her yıl Ramazan ayının 15.gecesi ziyarete açılan Sakal-ı Şerif, Kocaeli’de bu ramazan ayı ilk defa tarihi Orhan Camiinde ziyarete açıldı. Sakal-ı Şerif ziyareti öncesi Tarihi Orhan Camiinde vatandaşlara iftar yemeği verildi. Programa AK Parti İzmit İlçe Başkanı Hasan Ayaz, AKP İzmit İlçe Yönetim Kurulu Üyesi ve aynı zamanda etkinliği düzenleyen isim olan Ceyhun Yalçın ve çok sayıda davetli katıldı. İftarın ardından camii cemaati teravih namazını hep birlikte kıldı. 2 SAATLİĞİNE ZİYARETE AÇILDI Kılınan teravih namazının ardından Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’e ait olan Sakal-ı Şerif 2 saat boyunca ziyarete açıldı. Ziyarete İzmit’te görev yapan diğer camilerdeki göreviler de katıldı. Bezlere sarılı olduğu kutusunun içinden özenle çıkartılarak sergilenen Sakal-ı Şerif, hep bir ağızdan getirilen tekbir ve salavatlarla ziyaret edildi. Ziyaret esnasında bazı vatandaşların gözyaşlarına hakim olamadıkları gözlenirken vatandaşlar ziyaretin ardından şükür namazlarını kıldı.
Müslümanlığın kutsal emanetlerden olan ve her yıl Ramazan ayının 15.gecesi ziyarete açılan Sakal-ı Şerif, Kocaeli’de her ramazan olduğu gibi yine tarihi Orhan Camii’nde ziyarete açıldı

Müslümanlığın kutsal emanetlerden olan ve her yıl Ramazan ayının 15.gecesi ziyarete açılan Sakal-ı Şerif, Kocaeli’de bu ramazan ayı ilk defa tarihi Orhan Camiinde ziyarete açıldı. Sakal-ı Şerif ziyareti öncesi Tarihi Orhan Camiinde vatandaşlara iftar yemeği verildi. Programa AK Parti İzmit İlçe Başkanı Hasan Ayaz, AKP İzmit İlçe Yönetim Kurulu Üyesi ve aynı zamanda etkinliği düzenleyen isim olan Ceyhun Yalçın ve çok sayıda davetli katıldı. İftarın ardından camii cemaati teravih namazını hep birlikte kıldı.

2 SAATLİĞİNE ZİYARETE AÇILDI

Kılınan teravih namazının ardından Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’e ait olan Sakal-ı Şerif 2 saat boyunca ziyarete açıldı. Ziyarete İzmit’te görev yapan diğer camilerdeki göreviler de katıldı. Bezlere sarılı olduğu kutusunun içinden özenle çıkartılarak sergilenen Sakal-ı Şerif, hep bir ağızdan getirilen tekbir ve salavatlarla ziyaret edildi. Ziyaret esnasında bazı vatandaşların gözyaşlarına hakim olamadıkları gözlenirken vatandaşlar ziyaretin ardından şükür namazlarını kıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.