LASTİK İŞ
ismail

Sakal-ı Şerif ziyarete açıldı

Kocaeli 23.07.2013 - 01:19, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

Sakal-ı Şerif ziyarete açıldı

Her yıl olduğu gibi bu yıl da Ramazan ayının 14 ncü gününde ilk Sakal-ı Şerif ziyareti, İzmit’in en eski camilerinden Orhan Camiinde teravih namazının ardından ziyarete açıldı. İzmit İlçe Müftüsü Abdülkadir Keşvelioğlu, Orhan Camii İmamı Kenan Yılmaz, müezzin Hüseyin Özçelebi, caminin eski imamı Ali Fazlı Demir, özel bir sanduka içinde 40 parça beze sarılı ve cam tüpte muhafaza edilen Sakal-ı Şerif’i salavat getirerek birlikte açtılar. AKP İl Başkanı Mahmut Civelek, İzmit Belediyesi eski Başkanı Halil Vehbi Yenice’nin de aralarında bulunduğu ziyaretçiler, Sakal-ı Şerif’i yakından görebilmek için izdiham yaratmadan belli bir düzen içinde uzun kuyruklar oluşturdu. Ramazan ayının belli günlerinde çoğunlukla Kadir Gecesi, Sakal-ı Şerif ilimizde camilerde ziyaret edilebilecek. Sakal-ı Şerif, İzmit’te Yeni Cuma, Fevziye, Akça Cami, Bağçeşme ve M.Alipaşa Camilerinde de ziyarete açılacak. 

Her yıl olduğu gibi bu yıl da Ramazan ayının 14 ncü gününde ilk Sakal-ı Şerif ziyareti, İzmit’in en eski camilerinden Orhan Camiinde teravih namazının ardından ziyarete açıldı.

İzmit İlçe Müftüsü Abdülkadir Keşvelioğlu, Orhan Camii İmamı Kenan Yılmaz, müezzin Hüseyin Özçelebi, caminin eski imamı Ali Fazlı Demir, özel bir sanduka içinde 40 parça beze sarılı ve cam tüpte muhafaza edilen Sakal-ı Şerif’i salavat getirerek birlikte açtılar. AKP İl Başkanı Mahmut Civelek, İzmit Belediyesi eski Başkanı Halil Vehbi Yenice’nin de aralarında bulunduğu ziyaretçiler, Sakal-ı Şerif’i yakından görebilmek için izdiham yaratmadan belli bir düzen içinde uzun kuyruklar oluşturdu.

Ramazan ayının belli günlerinde çoğunlukla Kadir Gecesi, Sakal-ı Şerif ilimizde camilerde ziyaret edilebilecek. Sakal-ı Şerif, İzmit’te Yeni Cuma, Fevziye, Akça Cami, Bağçeşme ve M.Alipaşa Camilerinde de ziyarete açılacak. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.