LASTİK İŞ

Sakarya’yı beklerken Kocaelispor geldi

Spor 20.08.2013 - 10:49, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

Sakarya’yı beklerken Kocaelispor geldi

Kocaelispor alt yapısında yetişen, Gölcüksporlu 3 başarılı futbolcu Ensar Çetinkaya, Burak Halil ve Mehmet Öztonga, Erdem Övüç’e Kocaelispor ile oynayacakları maç ile ilgili yorumlarda bulundu.

Kırmızı Siyahlıların formasını terleten 3 futbolcunun düşünceleri…     Gölcükspor’da forma giyen başarılı oyuncular stoper Ensar Çetinkaya, sol kanat oyuncusu Mehmet Öztonga ve sağ kanat oyuncusu Burak Halil takımının değişmez oyuncuları arasında yer alıyor. Ensar geçen sezon 31, Burak Halil 33, geçen sezonun ikinci yarısında transfer edilen Mehmet Öztonga ise 13 maça çıktı. İstikrarı ile göz dolduran bu 3’lü Kocaelispor’da aynı grupta oldukları için büyük üzüntü duyuyor. Eski Kocaelisporlular, ağız birliği yapmış gibi “Sakaryaspor’u beklerken, Kocaelispor geldi. Nasıl olacak bilemiyoruz” dediler. İşte Kocaelispor alt yapısında yetişmiş 3 Gölcüksporlu oyuncunun düşünceleri…   Burak Halil “Profesyonellikte bunları yaşamak da varmış?”   Sağ kanadın değişmez ismi Burak Halil “Ağabey, vallahi böyle bir şey yok. Sakaryaspor’u beklerken Kocaelispor’u geldi. Yemin ediyorum çok üzüldüm. O maça çıkmak istenir mi? Kaç yılımız bu camiaya ter dökerek geçti. Ben zaten duygusal biriyim. Kocaelispor ağabey bu ya…Vallahi nasıl olacak hiç bilmiyorum. Profesyonellikte bunları da yaşamak varmış” diye konuştu.      Mehmet Öztonga “İkinci kez rakip olacağım”   Tecrübeli sol kanat oyuncusu Mehmet Öztonga “Ağabey, biliyorsun ki geçen sezon Erzurum Büyükşehir Belediyespor’dayken Kocaelispor’a karşı oynadım. Hem de maç İsmetpaşa’daydı. Orada oynamak çok ayrı bir şey. Eski arkadaşlarımız Berkay ile Koray’la bir kez daha rakip olacağım. Gölcükspor olarak ciddi hedeflerimiz var. Bu hedef doğrultusunda oynamak zorundayız. Kocaelispor da diğer takımlar gibi bizim rakibimiz ancak keşke olmasaydı. Gerçekten çok zor olacak ancak yapacak bir şey yok” ifadelerine yer verdi.     Ensar “İlkleri yaşadığım takıma karşı oynamak”   Son olarak 3 Nisan 2011’de Kocaelispor forması ile 1-1 sona eren Belediye Vanspor maçına çıkan başarılı savunma oyuncusu Ensar Çetinkaya “Ağabey, Sakaryaspor gözümde tütüyordu. Kocaelispor’un 5-1 yenildiği o talihsiz maçta oynadım. Neler yaşadığımı bir ben bir de Allah bilir. Şimdi Gölcükspor’dayız ve Kocaelispor’la aynı gruba düştük. Kendi adıma konuşmak istiyorum. Bu maç benim için çok değişik ve zor bir maç olacak. Fakat bir o kadar eğlenceli olacağını düşünüyorum. Eski takım arkadaşlarım Berkay ve Koray rakibimiz olacak. Kocaelispor, ilkleri yaşadığım kulüp. Orada profesyonel olduk. Yaklaşık 2.5 yıl sonra ilk kez İsmetpaşa’da oynayacağım. O tribünler karşısında oynamak çok ilginç olacak. Fakat dediğim gibi en zoru ilkleri yaşadığım takıma karşı oynamak olacak” şeklinde konuştu.          
Kocaelispor alt yapısında yetişen, Gölcüksporlu 3 başarılı futbolcu Ensar Çetinkaya, Burak Halil ve Mehmet Öztonga, Erdem Övüç’e Kocaelispor ile oynayacakları maç ile ilgili yorumlarda bulundu.
Kırmızı Siyahlıların formasını terleten 3 futbolcunun düşünceleri…
 
 
Gölcükspor’da forma giyen başarılı oyuncular stoper Ensar Çetinkaya, sol kanat oyuncusu Mehmet Öztonga ve sağ kanat oyuncusu Burak Halil takımının değişmez oyuncuları arasında yer alıyor. Ensar geçen sezon 31, Burak Halil 33, geçen sezonun ikinci yarısında transfer edilen Mehmet Öztonga ise 13 maça çıktı. İstikrarı ile göz dolduran bu 3’lü Kocaelispor’da aynı grupta oldukları için büyük üzüntü duyuyor. Eski Kocaelisporlular, ağız birliği yapmış gibi “Sakaryaspor’u beklerken, Kocaelispor geldi. Nasıl olacak bilemiyoruz” dediler. İşte Kocaelispor alt yapısında yetişmiş 3 Gölcüksporlu oyuncunun düşünceleri…
 
Burak Halil “Profesyonellikte bunları yaşamak da varmış?”
 
Sağ kanadın değişmez ismi Burak Halil “Ağabey, vallahi böyle bir şey yok. Sakaryaspor’u beklerken Kocaelispor’u geldi. Yemin ediyorum çok üzüldüm. O maça çıkmak istenir mi? Kaç yılımız bu camiaya ter dökerek geçti. Ben zaten duygusal biriyim. Kocaelispor ağabey bu ya…Vallahi nasıl olacak hiç bilmiyorum. Profesyonellikte bunları da yaşamak varmış” diye konuştu.
 
 
 Mehmet Öztonga “İkinci kez rakip olacağım”
 
Tecrübeli sol kanat oyuncusu Mehmet Öztonga “Ağabey, biliyorsun ki geçen sezon Erzurum Büyükşehir Belediyespor’dayken Kocaelispor’a karşı oynadım. Hem de maç İsmetpaşa’daydı. Orada oynamak çok ayrı bir şey. Eski arkadaşlarımız Berkay ile Koray’la bir kez daha rakip olacağım. Gölcükspor olarak ciddi hedeflerimiz var. Bu hedef doğrultusunda oynamak zorundayız. Kocaelispor da diğer takımlar gibi bizim rakibimiz ancak keşke olmasaydı. Gerçekten çok zor olacak ancak yapacak bir şey yok” ifadelerine yer verdi.
 
 
Ensar “İlkleri yaşadığım takıma karşı oynamak”
 
Son olarak 3 Nisan 2011’de Kocaelispor forması ile 1-1 sona eren Belediye Vanspor maçına çıkan başarılı savunma oyuncusu Ensar Çetinkaya “Ağabey, Sakaryaspor gözümde tütüyordu. Kocaelispor’un 5-1 yenildiği o talihsiz maçta oynadım. Neler yaşadığımı bir ben bir de Allah bilir. Şimdi Gölcükspor’dayız ve Kocaelispor’la aynı gruba düştük. Kendi adıma konuşmak istiyorum. Bu maç benim için çok değişik ve zor bir maç olacak. Fakat bir o kadar eğlenceli olacağını düşünüyorum. Eski takım arkadaşlarım Berkay ve Koray rakibimiz olacak. Kocaelispor, ilkleri yaşadığım kulüp. Orada profesyonel olduk. Yaklaşık 2.5 yıl sonra ilk kez İsmetpaşa’da oynayacağım. O tribünler karşısında oynamak çok ilginç olacak. Fakat dediğim gibi en zoru ilkleri yaşadığım takıma karşı oynamak olacak” şeklinde konuştu.
 
 
 
 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.