SAKATLAR CAN SIKIYOR !

Spor 01.08.2015 - 18:13, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

SAKATLAR CAN SIKIYOR !

Geçtiğimiz sezon sakatlıklardan dolayı büyük sıkıntı yaşayan ve iki oyuncusundan hiç faydalanamayan Gölcükspor’da bu sezon öncesinde üç ismin sakatlıklarında değişiklik yok

Sakatlıkları sürüyor Gölcükspor yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor. Kırmızı siyahlıların sakatlıklarla bu sezon öncesinde de başı dertte. Geçtiğimiz sezon Burak Halil ve Fatih Sandallı’dan faydalanamayan Gölcükspor’da Cemal Doğu ve Emre Kürküt’ün durumlarında değişiklik yok. Aydın’ın ise durumunun iyiye gittiği öğrenildi.   Aydın iyi durumda Cemal’in salı gününe kadar takımdan ayrı kalacağı öğrenilirken, Emre’nin bileğindeki rahatsızlığının geçmediği ifade edildi. Emre, yeni sezon için umutlu olduklarını ifade ederek geçen sene yarım kalan işi halledeceklerini aktardı. Aydın Taşkın’ın ise durumunun düzeldiği ve takımla çalışmalara başlayacağı ifade edildi.   Eksiklerimiz görüyoruz Çalışmaların iyi geçtiğini ifade eden kaptan Sezgin Bektaş, “Her şey güzel iyi yoldayız çalışmalarımızı sürdürüyoruz ve  iyi günler bizi bekliyor. Hazırlık karşılaşmalarında da eksiklerimizi görme imkanı buluyoruz. Çalışmalarımızı dab u yönde yapıyoruz. Sezon sonunda şampiyo olarak Spor Toto 2.Lig’e çıkmak istiyoruz” şeklinde konuştu.  
Geçtiğimiz sezon sakatlıklardan dolayı büyük sıkıntı yaşayan ve iki oyuncusundan hiç faydalanamayan Gölcükspor’da bu sezon öncesinde üç ismin sakatlıklarında değişiklik yok

Sakatlıkları sürüyor
Gölcükspor yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor. Kırmızı siyahlıların sakatlıklarla bu sezon öncesinde de başı dertte. Geçtiğimiz sezon Burak Halil ve Fatih Sandallı’dan faydalanamayan Gölcükspor’da Cemal Doğu ve Emre Kürküt’ün durumlarında değişiklik yok. Aydın’ın ise durumunun iyiye gittiği öğrenildi.
 
Aydın iyi durumda
Cemal’in salı gününe kadar takımdan ayrı kalacağı öğrenilirken, Emre’nin bileğindeki rahatsızlığının geçmediği ifade edildi. Emre, yeni sezon için umutlu olduklarını ifade ederek geçen sene yarım kalan işi halledeceklerini aktardı. Aydın Taşkın’ın ise durumunun düzeldiği ve takımla çalışmalara başlayacağı ifade edildi.
 
Eksiklerimiz görüyoruz
Çalışmaların iyi geçtiğini ifade eden kaptan Sezgin Bektaş, “Her şey güzel iyi yoldayız çalışmalarımızı sürdürüyoruz ve  iyi günler bizi bekliyor. Hazırlık karşılaşmalarında da eksiklerimizi görme imkanı buluyoruz. Çalışmalarımızı dab u yönde yapıyoruz. Sezon sonunda şampiyo olarak Spor Toto 2.Lig’e çıkmak istiyoruz” şeklinde konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.