LASTİK İŞ

SAMET TÜRKYILMAZ AİLE KONAK HASTANESİ'NDE

16.08.2018 - 19:10, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

SAMET TÜRKYILMAZ AİLE KONAK HASTANESİ'NDE

İlimizde uzun yıllar gazetecilik yapan Samet Türkyılmaz, Özel Aile Konak Hastanesi’nde Kurumsal İletişim Uzmanı olarak göreve başladı.

İlimizde uzun yıllar gazetecilik yapan Samet Türkyılmaz, bir süredir özel sağlık sektöründe Kurumsal İletişim Uzmanı olarak çalışıyor. En son VM Medical Park Kocaeli Hastanesi’nde çalışan Türkyılmaz, buradan ayrılıp kısa bir süre sanayi sektöründe çalıştıktan sonra sağlık sektörüne tekrar geri döndü. Dr. Şahin Talus’un Yönetim Kurulu Başkanı olduğu Özel Aile Konak Hastanesi’nde Kurumsal İletişim Uzmanı olarak çalışan Samet Türkyılmaz’a yeni görev yerinde başarılar diliyor, Özel Aile Konak Hastanesi’ne hayırlı olsun diyoruz.
İlimizde uzun yıllar gazetecilik yapan Samet Türkyılmaz, Özel Aile Konak Hastanesi’nde Kurumsal İletişim Uzmanı olarak göreve başladı.

İlimizde uzun yıllar gazetecilik yapan Samet Türkyılmaz, bir süredir özel sağlık sektöründe Kurumsal İletişim Uzmanı olarak çalışıyor. En son VM Medical Park Kocaeli Hastanesi’nde çalışan Türkyılmaz, buradan ayrılıp kısa bir süre sanayi sektöründe çalıştıktan sonra sağlık sektörüne tekrar geri döndü.

Dr. Şahin Talus’un Yönetim Kurulu Başkanı olduğu Özel Aile Konak Hastanesi’nde Kurumsal İletişim Uzmanı olarak çalışan Samet Türkyılmaz’a yeni görev yerinde başarılar diliyor, Özel Aile Konak Hastanesi’ne hayırlı olsun diyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.