ŞAMPİYON HAMİ BAŞKANI ZİYARET ETTİ

Spor 11.12.2015 - 14:28, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

ŞAMPİYON HAMİ BAŞKANI ZİYARET ETTİ

Yaşam Sevinci Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi öğrencisi Hami Haldız Güney Afrika'nın Bloemfontein kentinde düzenlenen Dünya Down Sendromlular Atletizm Şampiyonası'nda uzun atlamada Dünya 2. si, atletizmde Dünya 3.sü oldu.

Türkiye  Şampiyonasında gösterdiği başarılar ile ülkemizi, Güney Afrika’nın Bloemtontein Kentinde düzenlenen, Dünya Engelliler Atletizm Dünya Şampiyonası’nda temsil eden, Yaşam Sevinci Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi öğrencisi Regüler Down Sendromlu Hami Haldız, Uzun Atlamda Dünya 2’inciliği, 200 Metrede Dünya 3’üncülüğü ve 100 Metrede Dünya 5’inciliği elde ederek, ülkemizin ve ilçemizin haklı gururu oldu. Hami Haldız,  Okul Müdürü Ayhan Doğan,  Beden Eğitimi öğretmeni Hüseyin Dağdelen ve Babası Süleyman Haldız ile birlikte Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’i ziyaret ederek şampiyonluk heyecanını paylaştı.   Başarılarından dolayı Haldız'ı tebrik eden Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş "Hami'yi tebrik ediyoruz. Dünya 2.si ve 3. sü olması büyük başarı. Bu başarılarda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum’’ dedi.  
Yaşam Sevinci Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi öğrencisi Hami Haldız Güney Afrika'nın Bloemfontein kentinde düzenlenen Dünya Down Sendromlular Atletizm Şampiyonası'nda uzun atlamada Dünya 2. si, atletizmde Dünya 3.sü oldu.

Türkiye  Şampiyonasında gösterdiği başarılar ile ülkemizi, Güney Afrika’nın Bloemtontein Kentinde düzenlenen, Dünya Engelliler Atletizm Dünya Şampiyonası’nda temsil eden, Yaşam Sevinci Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi öğrencisi Regüler Down Sendromlu Hami Haldız, Uzun Atlamda Dünya 2’inciliği, 200 Metrede Dünya 3’üncülüğü ve 100 Metrede Dünya 5’inciliği elde ederek, ülkemizin ve ilçemizin haklı gururu oldu. Hami Haldız,  Okul Müdürü Ayhan Doğan,  Beden Eğitimi öğretmeni Hüseyin Dağdelen ve Babası Süleyman Haldız ile birlikte Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’i ziyaret ederek şampiyonluk heyecanını paylaştı.

 

Başarılarından dolayı Haldız'ı tebrik eden Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş "Hami'yi tebrik ediyoruz. Dünya 2.si ve 3. sü olması büyük başarı. Bu başarılarda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum’’ dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.