LASTİK İŞ
ismail

ŞAMPİYON KIZLAR DOSTLUK MAÇI OYNAYACAK

Spor 18.06.2018 - 18:54, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ŞAMPİYON KIZLAR DOSTLUK MAÇI OYNAYACAK

İsrail’de düzenlenen Okullar Arası Futsal Dünya Şampiyonası’nda ikinci olarak tarihi bir başarıya imza atan Barbaros Hayrettin Anadolu Lisesi’nin şampiyon kızları, ilimiz spor basını ile dostluk maçı oynayacak.

Körfez Belediyesi ve Metin Özkan tarafından organize edilecek olan günde, kızlarımıza çeşitli hediyeler sunulacak. ALEMDAR: BASINIMIZ ELİMİZ AYAĞIMIZ OLDU Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’ın ağırlayacağı şampiyonlar hünerlerini Körfez Belediyesi Spor Akademisi Tesisleri’nde gösterecek. Teknik Direktör ‘Bay Şampiyon’ Hasan Alemdar “Kızlarımızın Kocaeli ve Türkiye’nin gururunu bilen birilerini bilmek de bize yetiyor. Davet edilmek, takdir edilmek onur verici. Basınımız yıllardır bizim elimiz ayağımız oluyor, bizleri hiç yalnız bırakmıyor. Onlara hem teşekkür etmek, hem de Körfez belediyemizin davetini geri çevirememek adına Körfez’deyiz” dedi. Organizasyonun 26 ya da 27 Haziran’da düzenleneceği belirtildi.
İsrail’de düzenlenen Okullar Arası Futsal Dünya Şampiyonası’nda ikinci olarak tarihi bir başarıya imza atan Barbaros Hayrettin Anadolu Lisesi’nin şampiyon kızları, ilimiz spor basını ile dostluk maçı oynayacak.

Körfez Belediyesi ve Metin Özkan tarafından organize edilecek olan günde, kızlarımıza çeşitli hediyeler sunulacak.

ALEMDAR: BASINIMIZ ELİMİZ AYAĞIMIZ OLDU
Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’ın ağırlayacağı şampiyonlar hünerlerini Körfez Belediyesi Spor Akademisi Tesisleri’nde gösterecek. Teknik Direktör ‘Bay Şampiyon’ Hasan Alemdar “Kızlarımızın Kocaeli ve Türkiye’nin gururunu bilen birilerini bilmek de bize yetiyor. Davet edilmek, takdir edilmek onur verici. Basınımız yıllardır bizim elimiz ayağımız oluyor, bizleri hiç yalnız bırakmıyor. Onlara hem teşekkür etmek, hem de Körfez belediyemizin davetini geri çevirememek adına Körfez’deyiz” dedi. Organizasyonun 26 ya da 27 Haziran’da düzenleneceği belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.