ŞAMPİYON KOCAELİSPOR !..

Spor 24.04.2016 - 18:28, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

ŞAMPİYON KOCAELİSPOR !..

Bölgesel Amatör Lig 12. Grupta şampiyon olan Kocaelispor, 3. lige yükselmek için playoff maçında Sultangazispor ile 10 binden fazla taraftarı önünde Eskişehir’de karşılaştı.

Maçı kazanan Körfez, tüm ekonomik olumsuzluklara rağmen yeniden profesyonel liglere yükselmeyi başardı. Saat 15:00'de Eskişehir Atatürk Stadı'nda 11. Grup şampiyonu İstanbul Sultangazi ile karşı karşıya gelen Şampiyon Kocaelispor, tek maç eleme sistemine göre oynananan maçta 45+1’inci dakikada Sinan Pektemek’in golüyle öne geçti. İlk yarı bu skorla biterken, ikinci yarıda da üstünlüğünü sürdüren yeşil-siyahlı ekibimiz, 76’ Hamza Mutlu ile bulduğu golle, iki farkı yakaladı. Maçı 2-0 kazanan Kocaelispor, bu galibiyetle önümüzdeki yıl Türkiye 3. Ligi’ne yükselmeyi başardı. YOĞUN DESTEK Şampiyonun maçına ilgi büyüktü. Eskişehir’de oynanan maç için, 10 binden fazla Kocaelispor taraftarı tribünde yerini aldı. Stada gelen isimler arasında CHP Kocaeli Milletvekilleri Haydar Akar ve Fatma Kaplan Hürriyet de vardı. Karşılaşma sonrası büyük coşku yaşayan Kocaelisporlu taraftarlar, şampiyonluğu Eskişehir’den itibaren doyasıya yaşadı. İŞTE KOCAELİSPOR'UN ŞAMPİYON İLK 11'İ 14-Kılıç Arslan Kopuz 2-Kadir Gezer 3-Kadir Öğe 4-Murat Soner Başak 8-Sefa Narin 10-Burak Süleyman 11-Sinan Pektemek 12-Mesut Özdemir 34-Muhammet Emin Gül 41-Hamza Mutlu 87-Oğuzhan Türkmen ŞAMPİYON YEDEKLER 35-Yusuf Şenlik 6-Mert Yavuz 23-Ali Keten 66-Burak Özbakır 99-İshak Kurt
Bölgesel Amatör Lig 12. Grupta şampiyon olan Kocaelispor, 3. lige yükselmek için playoff maçında Sultangazispor ile 10 binden fazla taraftarı önünde Eskişehir’de karşılaştı.

Maçı kazanan Körfez, tüm ekonomik olumsuzluklara rağmen yeniden profesyonel liglere yükselmeyi başardı.

Saat 15:00'de Eskişehir Atatürk Stadı'nda 11. Grup şampiyonu İstanbul Sultangazi ile karşı karşıya gelen Şampiyon Kocaelispor, tek maç eleme sistemine göre oynananan maçta 45+1’inci dakikada Sinan Pektemek’in golüyle öne geçti. İlk yarı bu skorla biterken, ikinci yarıda da üstünlüğünü sürdüren yeşil-siyahlı ekibimiz, 76’ Hamza Mutlu ile bulduğu golle, iki farkı yakaladı. Maçı 2-0 kazanan Kocaelispor, bu galibiyetle önümüzdeki yıl Türkiye 3. Ligi’ne yükselmeyi başardı.

YOĞUN DESTEK
Şampiyonun maçına ilgi büyüktü. Eskişehir’de oynanan maç için, 10 binden fazla Kocaelispor taraftarı tribünde yerini aldı. Stada gelen isimler arasında CHP Kocaeli Milletvekilleri Haydar Akar ve Fatma Kaplan Hürriyet de vardı. Karşılaşma sonrası büyük coşku yaşayan Kocaelisporlu taraftarlar, şampiyonluğu Eskişehir’den itibaren doyasıya yaşadı.

İŞTE KOCAELİSPOR'UN ŞAMPİYON İLK 11'İ
14-Kılıç Arslan Kopuz
2-Kadir Gezer
3-Kadir Öğe
4-Murat Soner Başak
8-Sefa Narin
10-Burak Süleyman
11-Sinan Pektemek
12-Mesut Özdemir
34-Muhammet Emin Gül
41-Hamza Mutlu
87-Oğuzhan Türkmen

ŞAMPİYON YEDEKLER
35-Yusuf Şenlik
6-Mert Yavuz
23-Ali Keten
66-Burak Özbakır
99-İshak Kurt

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.