LASTİK İŞ

ŞAMPİYON KUPAYI KALDIRDI

Spor 12.07.2020 - 23:28, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ŞAMPİYON KUPAYI KALDIRDI

Türkiye Futbol Federasyonu’nun açıkladığı karar le TFF 3. Lig 2. Grup'ta şampiyon olan Kocaelispor için bugün şampiyonluk kutlamaları yapıldı.

Maİde Restoran'da yenlen şampyonluk özel yemeğnin ardından Marina iskelede kalkan Kocaelspor donanması le İzmt Körfezinde şampyonluk turu atıldı. Onlarca geminin ve bİnlerce tarftarın katıldığı turda meşale şovu yapıldı. Körfez, Derİnce,  rotasında yapılan Körfez turu sonrası Kocaelİ Büyükşehİr Beledye Başkanı Tahİr Büyükakın ve Kocaelspor Başkanı Hüseyİn Üzülmez'İn, attığı İşaret fİşeğ le yüzlerce taraftar aynı anda meşale yaktı.  İzmt Körfezİ'nde yapılan şampyonluk turu sonrası Marİna SahlLİnde kupa törenİ yapıldı. Seka sahlde bekleyen bnlerce taraftar kupa coşkusuna ortak oldu. Sahİlde hazırlanan platforma çıkan oyuncular hep bİrlkte Büyükşehr Beledye Başkanı Tahİr Büyükakın le bİrlkte şampyonluk kupasını kaldırdı.  Kupa tören önces lk konuşmayı Kocaelspor Başkanı Hüseyn Üzülmez gerçekleştrdİ. Başkan Üzülmez konuşmasında, "Körfez Şampyonluğumuz hayırlı uğurlu olsun. Bu akşam konuşmak değİl tadını çıkarmak zamanı. Bz değİl ikinci lige eğl tüm liglere gidyoruz. Bekle bizi süper lig sana gelyoruz. İnşallah bu gece sorun olmadan geçer." dedi  Üzülmez'n ardından Kocael Büyükşehr Beledye Başkanı Tahir Büyükakın kısa bir konuşma yaptı. Başkan Büyükakın konuşmasında," Sizin gibi bir taraftara ne kadar teşekkür etsek azdır. Bu kupa sizin hakkınız. Brazdan şampyonluk kupamızı kaldıracağız. Sz buna inandınız ve hep brlkte bunu başardık. Bu tarafta süper lig yakışır." dedi. Konuşmaların ardından kupa hep brlkte havaya kaldırıldı. 
Türkiye Futbol Federasyonu’nun açıkladığı karar le TFF 3. Lig 2. Grup'ta şampiyon olan Kocaelispor için bugün şampiyonluk kutlamaları yapıldı.

Maİde Restoran'da yenlen şampyonluk özel yemeğnin ardından Marina iskelede kalkan Kocaelspor donanması le İzmt Körfezinde şampyonluk turu atıldı. Onlarca geminin ve bİnlerce tarftarın katıldığı turda meşale şovu yapıldı. Körfez, Derİnce,  rotasında yapılan Körfez turu sonrası Kocaelİ Büyükşehİr Beledye Başkanı Tahİr Büyükakın ve Kocaelspor Başkanı Hüseyİn Üzülmez'İn, attığı İşaret fİşeğ le yüzlerce taraftar aynı anda meşale yaktı.

 İzmt Körfezİ'nde yapılan şampyonluk turu sonrası Marİna SahlLİnde kupa törenİ yapıldı. Seka sahlde bekleyen bnlerce taraftar kupa coşkusuna ortak oldu. Sahİlde hazırlanan platforma çıkan oyuncular hep bİrlkte Büyükşehr Beledye Başkanı Tahİr Büyükakın le bİrlkte şampyonluk kupasını kaldırdı. 

Kupa tören önces lk konuşmayı Kocaelspor Başkanı Hüseyn Üzülmez gerçekleştrdİ. Başkan Üzülmez konuşmasında, "Körfez Şampyonluğumuz hayırlı uğurlu olsun. Bu akşam konuşmak değİl tadını çıkarmak zamanı. Bz değİl ikinci lige eğl tüm liglere gidyoruz. Bekle bizi süper lig sana gelyoruz. İnşallah bu gece sorun olmadan geçer." dedi 

Üzülmez'n ardından Kocael Büyükşehr Beledye Başkanı Tahir Büyükakın kısa bir konuşma yaptı. Başkan Büyükakın konuşmasında," Sizin gibi bir taraftara ne kadar teşekkür etsek azdır. Bu kupa sizin hakkınız. Brazdan şampyonluk kupamızı kaldıracağız. Sz buna inandınız ve hep brlkte bunu başardık. Bu tarafta süper lig yakışır." dedi. Konuşmaların ardından kupa hep brlkte havaya kaldırıldı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.