LASTİK İŞ
ismail

SAMSUNLULAR ''ERDOĞAN''DEDİ

Asayiş 22.06.2018 - 17:13, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

SAMSUNLULAR ''ERDOĞAN''DEDİ

Kocaeli Samsun Dernekleri Federasyonu Genel Başkanı (KOSADEP) Reşat Akın 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimleri ile alakalı basın bildirisi yayınlayarak seçimlerde Cumhur İttifakını ve Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan’ı destekleyeceklerini açıkladı.

Kocaeli Samsun Dernekleri Federasyonu Genel Başkanı (KOSADEP) Reşat Akın , 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimleri ile alakalı basın bildirisi yayınlayarak seçimlerde desteyecekleri ittifakı açıkladı. Dernek başkanı Akın şunları söyledi: “Biz STK başkanlarının tarafsız olması, tüm siyasi oluşumlara aynı mesafede kalması beklenir. Yani gerektiğinde kendi şahsi görüşlerimizi dahi açıklamaktan uzak durmaya çalışırız. Bu yaklaşımın düşüncenin yanlış uygulandığı kanaatindeyim. Bizleri seçimle bu göreve layık gören  hemşerilerimizi nasıl ki, her mecrada temsil etmeye çalışıyorsak, kamu kurum kuruluşları ile görüşmeler yaparak arada köprü vazifesi yapıyorsak siyasi anlamda da aynı vazifeyi yapmamız gerekir. Millet ve ümmet olarak hayat memat meselesi olan önemli bir seçimin arifesindeyiz. Cumhur İttifakı'nın adayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı destekliyoruz. Samsunlular olarak bizim değerlerimize, gelenek ve göreneklerimize en yakını Cumhur İttifakı'dır” dedi.  “CUMHUR İTTİFAKINI DESTEKLEYECEĞİZ” Açıklamasına devam eden Federasyon Başkanı Akın, “Hepimizin yaşayacağı bir seçim söz konusu, ülkemiz için, çocuklarımız için, geleceğimiz için önemli bir karar olacak bizim açımızdan. Ülkemiz sıkıntılı günleri geride bıraktı ama buna rağmen bu ülkenin önünü kesmek isteyenler yine engeller çıkartmaya çalışıyorlar. Bizler Samsunlular Derneği olarak Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a desteklerimiz ile bu engelleri aşmasında yardımcı olacağız.Kocaeli’nde yaşayan tüm hemşerilerimize seslenmek istiyorum. Bu güne kadar siyasetin mutfağında görev alan ve siyasi oluşumlarda hep arka planda kalan Samsunluların artık siyasetin merkezinde yer alması konusunda çabalayacağımızı daha önceden de belirtmiştik. Partilerin il ve ilçe yönetim kurullarında , Yerel yönetimlerin (belediyelerin) meclislerinde artık Samsun diasporasını temsil edecek Samsunlulara görev verilmesi gerekiyor. Bu sebep den dolayı  24 Haziran ‘da yapılacak olan Başkanlık ve milletvekili seçimlerinde AK Parti ve MHP den oluşan Cumhur İttifakı ‘nı desteklediğimizi açıklamak istiyorum” şeklinde konuştu. “24 HAZİRAN ÇEKİMSER KALINACAK BİR GÜN DEĞİLDİR” Federasyon Başkanı Akın son olarakta, “2019 yılında yapılacak olan Yerel seçimlerde de Büyükşehir ve ilçe belediye başkanlığı adayları , Belediye meclis üyeliği adayları içerisinde Samsun diasporasını temsil edecek olan, bizlere destek olacağını açıklayan adaylara veya hemşerilerimize siyasi bir ayrım yapmaksızın destek vereceğimizi bildirmek isterim.Sandığa gidilmesi gerekiyor. Siyasi görüşümüz ne olursa olsun sandığa gidilmesi ve Ülkemizin, milletimizin menfaatine olacağını düşündüğümüz siyasi ittifaklardan birine oy vermemiz gerekiyor. Bize düşen vazife budur. Biz olayın farkındayız. 24 Haziran, parçalanacak, birbirimizle uğraşacak veya çekimser kalınacak bir gün değildir. Bu gün el ele, omuz omuza vererek Cumhur İttifakı'nı destekleme zamanıdır” diyerek sözlerini noktaladı.
Kocaeli Samsun Dernekleri Federasyonu Genel Başkanı (KOSADEP) Reşat Akın 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimleri ile alakalı basın bildirisi yayınlayarak seçimlerde Cumhur İttifakını ve Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan’ı destekleyeceklerini açıkladı.

Kocaeli Samsun Dernekleri Federasyonu Genel Başkanı (KOSADEP) Reşat Akın , 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimleri ile alakalı basın bildirisi yayınlayarak seçimlerde desteyecekleri ittifakı açıkladı. Dernek başkanı Akın şunları söyledi: “Biz STK başkanlarının tarafsız olması, tüm siyasi oluşumlara aynı mesafede kalması beklenir. Yani gerektiğinde kendi şahsi görüşlerimizi dahi açıklamaktan uzak durmaya çalışırız. Bu yaklaşımın düşüncenin yanlış uygulandığı kanaatindeyim. Bizleri seçimle bu göreve layık gören  hemşerilerimizi nasıl ki, her mecrada temsil etmeye çalışıyorsak, kamu kurum kuruluşları ile görüşmeler yaparak arada köprü vazifesi yapıyorsak siyasi anlamda da aynı vazifeyi yapmamız gerekir. Millet ve ümmet olarak hayat memat meselesi olan önemli bir seçimin arifesindeyiz. Cumhur İttifakı'nın adayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı destekliyoruz. Samsunlular olarak bizim değerlerimize, gelenek ve göreneklerimize en yakını Cumhur İttifakı'dır” dedi. 

“CUMHUR İTTİFAKINI DESTEKLEYECEĞİZ”

Açıklamasına devam eden Federasyon Başkanı Akın, “Hepimizin yaşayacağı bir seçim söz konusu, ülkemiz için, çocuklarımız için, geleceğimiz için önemli bir karar olacak bizim açımızdan. Ülkemiz sıkıntılı günleri geride bıraktı ama buna rağmen bu ülkenin önünü kesmek isteyenler yine engeller çıkartmaya çalışıyorlar. Bizler Samsunlular Derneği olarak Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a desteklerimiz ile bu engelleri aşmasında yardımcı olacağız.Kocaeli’nde yaşayan tüm hemşerilerimize seslenmek istiyorum. Bu güne kadar siyasetin mutfağında görev alan ve siyasi oluşumlarda hep arka planda kalan Samsunluların artık siyasetin merkezinde yer alması konusunda çabalayacağımızı daha önceden de belirtmiştik. Partilerin il ve ilçe yönetim kurullarında , Yerel yönetimlerin (belediyelerin) meclislerinde artık Samsun diasporasını temsil edecek Samsunlulara görev verilmesi gerekiyor. Bu sebep den dolayı  24 Haziran ‘da yapılacak olan Başkanlık ve milletvekili seçimlerinde AK Parti ve MHP den oluşan Cumhur İttifakı ‘nı desteklediğimizi açıklamak istiyorum” şeklinde konuştu.

“24 HAZİRAN ÇEKİMSER KALINACAK BİR GÜN DEĞİLDİR”

Federasyon Başkanı Akın son olarakta, “2019 yılında yapılacak olan Yerel seçimlerde de Büyükşehir ve ilçe belediye başkanlığı adayları , Belediye meclis üyeliği adayları içerisinde Samsun diasporasını temsil edecek olan, bizlere destek olacağını açıklayan adaylara veya hemşerilerimize siyasi bir ayrım yapmaksızın destek vereceğimizi bildirmek isterim.Sandığa gidilmesi gerekiyor. Siyasi görüşümüz ne olursa olsun sandığa gidilmesi ve Ülkemizin, milletimizin menfaatine olacağını düşündüğümüz siyasi ittifaklardan birine oy vermemiz gerekiyor. Bize düşen vazife budur. Biz olayın farkındayız. 24 Haziran, parçalanacak, birbirimizle uğraşacak veya çekimser kalınacak bir gün değildir. Bu gün el ele, omuz omuza vererek Cumhur İttifakı'nı destekleme zamanıdır” diyerek sözlerini noktaladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.