LASTİK İŞ
ismail

SAMSUNLULAR TİRİT GECESİ DÜZENLEDİ

26.02.2018 - 18:34, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

SAMSUNLULAR TİRİT GECESİ DÜZENLEDİ

Gölcük Samsunlular Derneği Derneğinden düzenlenen geceye Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, İlçe Jandarma Komutanı Burçak Kırca, Emekli Uzman Çavuşlar Dernek Başkanı Selim Kargı, Gölcük, Samsunlular Onursal Dernek Başkanı Kurtça Kaygısız, davetliler ve yönetim kurulu üyeleri katıldılar.

Gölcük Samsunlular Derneği Başkan Reşat Akın düzenlenen gecenin tirit kültürünün özüne uygun olarak Havza ve Gölcük arasındaki gönül bağının güçlendirmek olduğunu belirterek katılımcılara teşekkür etti.  Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş Samsun Büyükşehir Belediye Başkanımız Yusuf Ziya Yılmaz'ın kendisini fahri bir Samsunlu ilan ettiğini belirterek; “ Bundan üç yıl önce Samsuna gittiğimizde bir ziyaret yapmıştık, soyadımızın avantajını kullanarak Samsunlu olduk. Ortahisar ve İznik Belediyeleri bizim kardeşi şehirlerimiz. Buna zaten iletişim halinde olduğumuz Havza'nın da katılması bizi memnun eder. Bu konuyu mecliste görüşüp karara bağlarız. Derneğimiz gerçek anlamda dernekçilik faaliyetlerini yapan burada Samsun'u başarıyla temsil eden bir durumdalar. Herkese teşekkür ediyorum. Bu coğrafyada yaşayan her birimiz; bu vatan, bayrak, manevi ve milli değerler için mücadele etme durumunda. Bu vesileyle aramızda sizleri görmekten dolayı memnuniyetimi dile getiriyorum” dedi.  Havza Belediye Başkanı Murat İkiz ise Gölcük ve Havza arasında olan dostluk bağlarına katkıda bulunan destek olan dernek yönetimine teşekkür ederek; “Sayın Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş'e ilçemize sağladığı katkılardan ötürü teşekkür ediyorum. Birlik ve beraberliğe her zamankinden daha fazla ihtiyacımız olduğu bu günlerde dostlarımızın acılarımızı paylaşması bizleri mutlu etti. İnşallah bu ilişkilerimiz daha ileriye taşıyacağız. Bu vesile ile şehitlerimizi bir kez daha rahmet ile anıyorum. Allah ordumuzun yar ve yardımcısı olsun. Allah attıklarını boşa getirmesin.” dedi. Ayrıca Başkan İkiz, Gölcük'ü çok sevdiğini ve Samsunlu hemşerilerini görmeye sık sık geldiğini kardeş şehir olunduğu takdirde daha yakın bir ilişki halinde olunacağını bunu mutlulukla karşılayacaklarını dile getirdi. Gece Zeytin Dalı Harekatı'nın başarıyla tamamlanması ve şehitler için okunan dua ile sona erdi.
Gölcük Samsunlular Derneği Derneğinden düzenlenen geceye Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, İlçe Jandarma Komutanı Burçak Kırca, Emekli Uzman Çavuşlar Dernek Başkanı Selim Kargı, Gölcük, Samsunlular Onursal Dernek Başkanı Kurtça Kaygısız, davetliler ve yönetim kurulu üyeleri katıldılar.
Gölcük Samsunlular Derneği Başkan Reşat Akın düzenlenen gecenin tirit kültürünün özüne uygun olarak Havza ve Gölcük arasındaki gönül bağının güçlendirmek olduğunu belirterek katılımcılara teşekkür etti. 
Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş Samsun Büyükşehir Belediye Başkanımız Yusuf Ziya Yılmaz'ın kendisini fahri bir Samsunlu ilan ettiğini belirterek; “ Bundan üç yıl önce Samsuna gittiğimizde bir ziyaret yapmıştık, soyadımızın avantajını kullanarak Samsunlu olduk. Ortahisar ve İznik Belediyeleri bizim kardeşi şehirlerimiz. Buna zaten iletişim halinde olduğumuz Havza'nın da katılması bizi memnun eder. Bu konuyu mecliste görüşüp karara bağlarız. Derneğimiz gerçek anlamda dernekçilik faaliyetlerini yapan burada Samsun'u başarıyla temsil eden bir durumdalar. Herkese teşekkür ediyorum. Bu coğrafyada yaşayan her birimiz; bu vatan, bayrak, manevi ve milli değerler için mücadele etme durumunda. Bu vesileyle aramızda sizleri görmekten dolayı memnuniyetimi dile getiriyorum” dedi. 
Havza Belediye Başkanı Murat İkiz ise Gölcük ve Havza arasında olan dostluk bağlarına katkıda bulunan destek olan dernek yönetimine teşekkür ederek; “Sayın Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş'e ilçemize sağladığı katkılardan ötürü teşekkür ediyorum. Birlik ve beraberliğe her zamankinden daha fazla ihtiyacımız olduğu bu günlerde dostlarımızın acılarımızı paylaşması bizleri mutlu etti. İnşallah bu ilişkilerimiz daha ileriye taşıyacağız. Bu vesile ile şehitlerimizi bir kez daha rahmet ile anıyorum. Allah ordumuzun yar ve yardımcısı olsun. Allah attıklarını boşa getirmesin.” dedi. Ayrıca Başkan İkiz, Gölcük'ü çok sevdiğini ve Samsunlu hemşerilerini görmeye sık sık geldiğini kardeş şehir olunduğu takdirde daha yakın bir ilişki halinde olunacağını bunu mutlulukla karşılayacaklarını dile getirdi.
Gece Zeytin Dalı Harekatı'nın başarıyla tamamlanması ve şehitler için okunan dua ile sona erdi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.