LASTİK İŞ
ismail

''SANA İHTİYACIMIZ VAR KAN DOSTUM''

Sağlık 30.09.2020 - 15:43, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

''SANA İHTİYACIMIZ VAR KAN DOSTUM''

İzmit Kızılay Kan Bağış Merkezi, rutin olarak gerçekleştirdikleri kan bağış kampanyalarının bir yenisini ilçemizde gerçekleştirdi. KIZILAY kan bağışçılarına attığı sms mesajında “COVID- 19 nedeniyle her zamankinden daha çok kana ihtiyaç var. Sana ihtiyacımız var. Kan dostu “ çağrısı ile bağış yağmaya davet ediyor.

İlçemizde rutin olarak İzmit Kızılay Kan Bağış Merkezi’nin gerçekleştirdiği kan bağış kampanyalarının bir yenisi, dün Anıtpark’ta yapıldı. Gölcük’te belli aralıklarla yapılan kan bağış kampanyalarına yoğun ilginin olduğu görülürken Gölcük’ün en fazla kan bağışı yapan ilçeler arasında olduğu da biliniyor. Gün içerisinde Anıtpark’ta yapılan kan bağış kampanyasına katılımın iyi olduğu görülürken yetkililer, yaklaşık olarak 40 kişinin kan bağışına geldiğini ifade etti. Ayrıca bu sayının artması adına da daha fazla kişiyi kan bağışına beklediklerini dile getirdi.  ‘HER KAN GRUBUNA İHTİYAÇ OLUYOR’ Gerçekleştirilen kan bağış kampanyası ile ilgili olarak bilgiler veren yetkililer, “Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günlerinde Gölcük’te kan bağış kampanyası düzenleyerek hem hastaların ihtiyaç duyduğu kanı temin ediyoruz hem de bağış yapmak isteyen halkımızın bağışlarını topluyoruz. Bilindiği gibi kan bağışının bağışçıya da faydası var. Hücreler yenileniyor. Bununla birlikte bir kan bağışı ile 3 kişi şifa bulabiliyor. Bundan dolayı kan bağışının her zaman büyük bir faydası var. ‘Benim kan grubumdan kolayca kan bulunur’ dememeliyiz. Her kan grubuna her zaman ihtiyaç var. Halkımızdan da ilgiyi görüyoruz. Tabii ki daha fazla kan bağışı, daha çok hastaya şifa demektir. Dolayısıyla kan bağışlarını sürekli yapmamız oldukça faydalı” dedi. 
İzmit Kızılay Kan Bağış Merkezi, rutin olarak gerçekleştirdikleri kan bağış kampanyalarının bir yenisini ilçemizde gerçekleştirdi. KIZILAY kan bağışçılarına attığı sms mesajında “COVID- 19 nedeniyle her zamankinden daha çok kana ihtiyaç var. Sana ihtiyacımız var. Kan dostu “ çağrısı ile bağış yağmaya davet ediyor.

İlçemizde rutin olarak İzmit Kızılay Kan Bağış Merkezi’nin gerçekleştirdiği kan bağış kampanyalarının bir yenisi, dün Anıtpark’ta yapıldı. Gölcük’te belli aralıklarla yapılan kan bağış kampanyalarına yoğun ilginin olduğu görülürken Gölcük’ün en fazla kan bağışı yapan ilçeler arasında olduğu da biliniyor. Gün içerisinde Anıtpark’ta yapılan kan bağış kampanyasına katılımın iyi olduğu görülürken yetkililer, yaklaşık olarak 40 kişinin kan bağışına geldiğini ifade etti. Ayrıca bu sayının artması adına da daha fazla kişiyi kan bağışına beklediklerini dile getirdi.

 ‘HER KAN GRUBUNA İHTİYAÇ OLUYOR’
Gerçekleştirilen kan bağış kampanyası ile ilgili olarak bilgiler veren yetkililer, “Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günlerinde Gölcük’te kan bağış kampanyası düzenleyerek hem hastaların ihtiyaç duyduğu kanı temin ediyoruz hem de bağış yapmak isteyen halkımızın bağışlarını topluyoruz. Bilindiği gibi kan bağışının bağışçıya da faydası var. Hücreler yenileniyor. Bununla birlikte bir kan bağışı ile 3 kişi şifa bulabiliyor. Bundan dolayı kan bağışının her zaman büyük bir faydası var. ‘Benim kan grubumdan kolayca kan bulunur’ dememeliyiz. Her kan grubuna her zaman ihtiyaç var. Halkımızdan da ilgiyi görüyoruz. Tabii ki daha fazla kan bağışı, daha çok hastaya şifa demektir. Dolayısıyla kan bağışlarını sürekli yapmamız oldukça faydalı” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.