LASTİK İŞ

SANATÇILAR KÜLTÜR FUARINA KATILDI

08.04.2017 - 08:59, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

SANATÇILAR KÜLTÜR FUARINA KATILDI

Gölcük Kent Konseyi El Sanatları Çalışma Grubu 2. Bursa Ulusal Kültür ve Sanat Festivalini gezdi.

Gölcük Kent Konseyi El Sanatları Çalışma Grubu 5-8 Nisan tarihleri arasında Bursa’da gerçekleştirilen festivali gezdi. 24 ilden 110 sanatçının yer aldığı festivalde Ahşap oyma sanatı, bakır cami alemi yapımı, cam süsleme, deri kıspet ve saraciye, devrek baston yapımı, fayton ve at arabası yapımı, ipek iğne oyası, hüsn-i hat ve kaligrafi, keçe sanatı, kemik tarak yapımı, tel kırma işlemi, tezhip, Ebru, çini, tezhip, rölyef, minyatür, dokuma, naht, hat, takı ve koza gibi farklı dallar yer alıyor. 110 sanatçıya ait 2 binin üzerinde eserin 1 hafta boyunca sergilendiği eserleri yerinde görmek amacıyla Gölcük Kent Konseyi El Sanatları çalışma grubumuz tarafından festivale katılım sağlandı. Festivalin oldukça verimli ve kendilerine katkı sağladığını söyleyen El Sanatları Çalışma Grubu Sorumlusu Naz Camkıran emeği geçen herkese teşekkür etti ve bu tür etkinliklerin ufuklarını açarak yeni işlere imza atmak için büyük bir fırsat olduğunu söyledi.
Gölcük Kent Konseyi El Sanatları Çalışma Grubu 2. Bursa Ulusal Kültür ve Sanat Festivalini gezdi.

Gölcük Kent Konseyi El Sanatları Çalışma Grubu 5-8 Nisan tarihleri arasında Bursa’da gerçekleştirilen festivali gezdi.

24 ilden 110 sanatçının yer aldığı festivalde Ahşap oyma sanatı, bakır cami alemi yapımı, cam süsleme, deri kıspet ve saraciye, devrek baston yapımı, fayton ve at arabası yapımı, ipek iğne oyası, hüsn-i hat ve kaligrafi, keçe sanatı, kemik tarak yapımı, tel kırma işlemi, tezhip, Ebru, çini, tezhip, rölyef, minyatür, dokuma, naht, hat, takı ve koza gibi farklı dallar yer alıyor.

110 sanatçıya ait 2 binin üzerinde eserin 1 hafta boyunca sergilendiği eserleri yerinde görmek amacıyla Gölcük Kent Konseyi El Sanatları çalışma grubumuz tarafından festivale katılım sağlandı.

Festivalin oldukça verimli ve kendilerine katkı sağladığını söyleyen El Sanatları Çalışma Grubu Sorumlusu Naz Camkıran emeği geçen herkese teşekkür etti ve bu tür etkinliklerin ufuklarını açarak yeni işlere imza atmak için büyük bir fırsat olduğunu söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.