LASTİK İŞ
ismail

SANAYİ BAKANI GÖLCÜK’E AÇILIŞA GELİYOR

Asayiş 22.02.2019 - 15:59, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

SANAYİ BAKANI GÖLCÜK’E AÇILIŞA GELİYOR

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, yarın Gölcük Sanayi sitesinin açılışına geliyor.

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’ın Kocaeli programı netleşti. Saat 11:00’de Kocaeli Sanayi Odası’nda sanayicilerle istişare toplantısına katılacak olan Bakan Varank, saat 14.00’te Gölcük Sanayi Sitesi’nin açılışına katılacak. Açılışın ardından Bakan Varank, Gölcük’te esnaf ziyareti gerçekleştirecek.  Bakan Varank’ın Kocaeli’ndeki programı: 11:00 – 12:30 SANAYİCİLERLE İSTİŞARE TOPLANTISI  Yer: Kocaeli Sanayi Odası 14:00 – 16:00 GÖLCÜK SANAYİ SİTESİ AÇILIŞI VE ESNAF ZİYARETİ
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, yarın Gölcük Sanayi sitesinin açılışına geliyor.

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’ın Kocaeli programı netleşti. Saat 11:00’de Kocaeli Sanayi Odası’nda sanayicilerle istişare toplantısına katılacak olan Bakan Varank, saat 14.00’te Gölcük Sanayi Sitesi’nin açılışına katılacak. Açılışın ardından Bakan Varank, Gölcük’te esnaf ziyareti gerçekleştirecek. 

Bakan Varank’ın Kocaeli’ndeki programı:

11:00 – 12:30
 SANAYİCİLERLE İSTİŞARE TOPLANTISI 
Yer: Kocaeli Sanayi Odası

14:00 – 16:00 GÖLCÜK SANAYİ SİTESİ AÇILIŞI VE ESNAF ZİYARETİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.