SANAYİ CAMİSİNİ İNCELEDİLER

Gündem 12.12.2018 - 17:48, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

SANAYİ CAMİSİNİ İNCELEDİLER

Gölcük Belediyesi tarafından kentsel dönüşüm projesi kapsamında yapımı tamamlanan ve esnafların taşınmaya başladığı Gölcük Sanayi sitesi içerisinde bulunan Cami İnşatının yapımını üstelen Türk Metal Sendikası Genel Başkanı Pevrul Kavlak ile birlikte Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş ve Genel Koordinatör Nihat Abiş, yapımı devam eden Cami inşaatında incelemelerde bulun.

Gölcük Belediyesi tarafından kentsel dönüşüm projesi kapsamında yapımı tamamlanan ve esnafların taşınmaya başladığı  Yeni Sanayi sitesi içerisinde bulunacak olan Camii inşaatı yapım çalışmaları devam ediyor.  Türk Metal Sendikası Genel Başkanı Pevrul Kavlak ile birlikte Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş ve Genel Koordinatör Nihat Abiş, yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi aldılar. Yapımı devam eden Camii inşaatında incelemelerde bulunan  Türk Metal Sendikası Genel Başkanı Pevrul Kavlak “Gölcük Belediyesi Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında yapımını tamamladığımız sanayi çarşısı içerisinde bulunan cami yapımı için destek istedi. Bizde desteği severek vereceğimizi ilettik. Gölcük’e hayırlı olsun” dedi. BAŞKAN TEŞEKKÜR ETTİ Başkan Ellibeş “Dükkanlarının tapularını ve anahtar teslimlerini yaptık.  Esnaflarımız taşınmaya başladılar. Hem sanayi esnafımızın, hem sanayide iş görmeye gelen vatandaşımızın hem de Ford ve diğer fabrikalarda çalışan kardeşlerimizin ibadetini yapabileceği Camii inşaatı devam ediyor. Üç buçuk dönüm alan içerisinde yapılacak olan cami inşaatımız en kısa sürede bitirilerek vatandaşlarımızın hizmetine sunulacak. Şimdiden hayırlı olsun, ibadetleri kabul olur inşallah. Türk Metal Sendikası Genel Başkanı Pevrul Kavlak’a desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum ” dedi.
Gölcük Belediyesi tarafından kentsel dönüşüm projesi kapsamında yapımı tamamlanan ve esnafların taşınmaya başladığı Gölcük Sanayi sitesi içerisinde bulunan Cami İnşatının yapımını üstelen Türk Metal Sendikası Genel Başkanı Pevrul Kavlak ile birlikte Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş ve Genel Koordinatör Nihat Abiş, yapımı devam eden Cami inşaatında incelemelerde bulun.

Gölcük Belediyesi tarafından kentsel dönüşüm projesi kapsamında yapımı tamamlanan ve esnafların taşınmaya başladığı  Yeni Sanayi sitesi içerisinde bulunacak olan Camii inşaatı yapım çalışmaları devam ediyor.  Türk Metal Sendikası Genel Başkanı Pevrul Kavlak ile birlikte Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş ve Genel Koordinatör Nihat Abiş, yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi aldılar.

Yapımı devam eden Camii inşaatında incelemelerde bulunan  Türk Metal Sendikası Genel Başkanı Pevrul Kavlak “Gölcük Belediyesi Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında yapımını tamamladığımız sanayi çarşısı içerisinde bulunan cami yapımı için destek istedi. Bizde desteği severek vereceğimizi ilettik. Gölcük’e hayırlı olsun” dedi.

BAŞKAN TEŞEKKÜR ETTİ
Başkan Ellibeş “Dükkanlarının tapularını ve anahtar teslimlerini yaptık.  Esnaflarımız taşınmaya başladılar. Hem sanayi esnafımızın, hem sanayide iş görmeye gelen vatandaşımızın hem de Ford ve diğer fabrikalarda çalışan kardeşlerimizin ibadetini yapabileceği Camii inşaatı devam ediyor. Üç buçuk dönüm alan içerisinde yapılacak olan cami inşaatımız en kısa sürede bitirilerek vatandaşlarımızın hizmetine sunulacak. Şimdiden hayırlı olsun, ibadetleri kabul olur inşallah. Türk Metal Sendikası Genel Başkanı Pevrul Kavlak’a desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum ” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.