LASTİK İŞ
ismail

SANAYİ DÜKKANLARI BAYRAM ÖNCESİ TESLİM EDİLECEK

Gölcük 23.07.2018 - 10:52, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

SANAYİ DÜKKANLARI BAYRAM ÖNCESİ TESLİM EDİLECEK

Kentsel Dönüşüm Projesi çerçevesinde, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından Hisareyn Karaköprü Mahallesi’nde, 105 dönümlük bir alan üzerinde yapımı devam eden, toplam 416 dükkanlı Sanayi Sitesi’nin inşaatının Yüzde 90’ı bitirilmiş durumda. Elde kalan 79 dükkan için, hafta başında yapılan ihalede 6 dükkan daha sahiplerini bulurken, elde kala kala 73 dükkan kaldı. 73 dükkan için 31 Temmuz’a kadar pazarlık usulü ihale ile dükkan sahibi olmak isteyenlere satış yapılabilecek. Dükkanlar Bayram öncesi sahiplerine teslim edilecek.

Gölcük Belediyesi’nin Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile birlikte yürüttüğü, sanayi sitesi kentsel dönüşümünde Hisareyn rezerv alanında yapılmakta olan dükkanlar, Bakanlık SPK uzmanlarının belirlediği bedeller üzerinden, geçtiğimiz Salı günü 79 dükkan ihale ile satışa çıkarılmıştı. Belediye Encümeni huzurunda yapılan ihalede 6 dükkan daha sahiplerini bulurken, elde kala kala 73 dükkan kaldı. 73 dükkan için 31 Temmuz’a kadar pazarlık usulü ihale ile dükkan sahibi olmak isteyenlere satış yapılabilecek. Yeni Sanayi Sitesi’nde bir yandan dükkan satışları devam ederken, bir yandan da sanayi sitesine son rütuşlar atılıyor. BAYRAMDAN ÖNCE TESLİM EDİLECEK Edinilen bilgilere göre, içinde 416 dükkan, bir camii ve büyük bir otoparkı bulunan Yeni Sanayi Sitesi’nin kaba inşaatı ve alt yapısı tamamen bitmiş durumda. Bugünlerde  çevre düzenlemesi ve aydınlatma çalışması var. Sanayi dükkanlarından alan esnaflara ve dükkan sahiplerine yeni dükkanları kuvvetle muhtemel bitmiş bir durumda 16 Ağustos’ta yani Kurban Bayramı’ndan önce teslim edilmesi bekleniyor. Hisareyn Karaköprü Mahallesi’nde, 105 dönümlük bir alan üzerinde yapımı devam eden, toplam 416 dükkanlı Sanayi Sitesi’nin inşaatının Yüzde 90’ı bitirilmiş durumda.  FERAH ORTAMDA ÇALIŞACAKLAR Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, “Sanayi Sitemizin kaba inşaatı tamamlandı. 105 bin metrekarelik alanda 416 işyerinden oluşan, modern bir sanayi sitesi oluşturuyoruz. Halihazırdaki sanayide olumsuz şartlarda hizmet veren sanayi esnafımız, daha ferah, modern, alt ve üst yapısıyla dizayn edilmiş bir ortamda hizmet üretecekler”   SORUMLULUK ÜSTLENDİK Başkan Ellibeş, “Aynı zamanda şehrimizin muhtelif yerlerinde faaliyet gösteren sanayi esnafımız da, buraya taşınacaklar. Böylelikle artık şehrin merkezinde kalmış bulunan sanayi sitemizi yenilemiş ve vatandaşımızın hizmetine sunmuş olacağız. Gölcük Belediyesi olarak, bu önemli projede sorumluluğu üstlendik. Bizler esnaf arkadaşlarımızın mağduriyetlerini gidermek, onların beklentilerine cevap verebilmek adına, taşın altına elimizi koyduk. Bunu yaparken de bir takdir veya teşekkür beklemedik. Esnafımızın ve vatandaşımızın mutluluğu bu işi amaç edindik ve bu iş de başarıyla yürütülüyor. Mücadelemizi her daim sürdürdük ve sonuna kadar da sürdürmeye devam edeceğiz” dedi.
Kentsel Dönüşüm Projesi çerçevesinde, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından Hisareyn Karaköprü Mahallesi’nde, 105 dönümlük bir alan üzerinde yapımı devam eden, toplam 416 dükkanlı Sanayi Sitesi’nin inşaatının Yüzde 90’ı bitirilmiş durumda. Elde kalan 79 dükkan için, hafta başında yapılan ihalede 6 dükkan daha sahiplerini bulurken, elde kala kala 73 dükkan kaldı. 73 dükkan için 31 Temmuz’a kadar pazarlık usulü ihale ile dükkan sahibi olmak isteyenlere satış yapılabilecek. Dükkanlar Bayram öncesi sahiplerine teslim edilecek.

Gölcük Belediyesi’nin Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile birlikte yürüttüğü, sanayi sitesi kentsel dönüşümünde Hisareyn rezerv alanında yapılmakta olan dükkanlar, Bakanlık SPK uzmanlarının belirlediği bedeller üzerinden, geçtiğimiz Salı günü 79 dükkan ihale ile satışa çıkarılmıştı. Belediye Encümeni huzurunda yapılan ihalede 6 dükkan daha sahiplerini bulurken, elde kala kala 73 dükkan kaldı. 73 dükkan için 31 Temmuz’a kadar pazarlık usulü ihale ile dükkan sahibi olmak isteyenlere satış yapılabilecek. Yeni Sanayi Sitesi’nde bir yandan dükkan satışları devam ederken, bir yandan da sanayi sitesine son rütuşlar atılıyor.

BAYRAMDAN ÖNCE TESLİM EDİLECEK
Edinilen bilgilere göre, içinde 416 dükkan, bir camii ve büyük bir otoparkı bulunan Yeni Sanayi Sitesi’nin kaba inşaatı ve alt yapısı tamamen bitmiş durumda. Bugünlerde  çevre düzenlemesi ve aydınlatma çalışması var. Sanayi dükkanlarından alan esnaflara ve dükkan sahiplerine yeni dükkanları kuvvetle muhtemel bitmiş bir durumda 16 Ağustos’ta yani Kurban Bayramı’ndan önce teslim edilmesi bekleniyor. Hisareyn Karaköprü Mahallesi’nde, 105 dönümlük bir alan üzerinde yapımı devam eden, toplam 416 dükkanlı Sanayi Sitesi’nin inşaatının Yüzde 90’ı bitirilmiş durumda. 

FERAH ORTAMDA ÇALIŞACAKLAR
Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, “Sanayi Sitemizin kaba inşaatı tamamlandı. 105 bin metrekarelik alanda 416 işyerinden oluşan, modern bir sanayi sitesi oluşturuyoruz. Halihazırdaki sanayide olumsuz şartlarda hizmet veren sanayi esnafımız, daha ferah, modern, alt ve üst yapısıyla dizayn edilmiş bir ortamda hizmet üretecekler”  

SORUMLULUK ÜSTLENDİK

Başkan Ellibeş, “Aynı zamanda şehrimizin muhtelif yerlerinde faaliyet gösteren sanayi esnafımız da, buraya taşınacaklar. Böylelikle artık şehrin merkezinde kalmış bulunan sanayi sitemizi yenilemiş ve vatandaşımızın hizmetine sunmuş olacağız. Gölcük Belediyesi olarak, bu önemli projede sorumluluğu üstlendik. Bizler esnaf arkadaşlarımızın mağduriyetlerini gidermek, onların beklentilerine cevap verebilmek adına, taşın altına elimizi koyduk. Bunu yaparken de bir takdir veya teşekkür beklemedik. Esnafımızın ve vatandaşımızın mutluluğu bu işi amaç edindik ve bu iş de başarıyla yürütülüyor. Mücadelemizi her daim sürdürdük ve sonuna kadar da sürdürmeye devam edeceğiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.