LASTİK İŞ

SANAYİ DÜKKANLARI İHALE İLE SATILDI

Ekonomi 24.08.2017 - 18:26, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

SANAYİ DÜKKANLARI İHALE İLE SATILDI

Gölcük Belediyesi'nin Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile birlikte yürüttüğü, Yeni Sanayi Sitesi'nde Gölcük Belediyesi tarafından satışa çıkarılan 23 dükkan ihalede satıldı. Dosyaların incelenmesinin ardından, satışı onaylanan dükkanlar sahiplerine teslim edilecek. İhale Gölcük Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Tektaş Başkanlığında, Encümen Salonunda yapıldı

DÜKKANLAR KAPIŞ KAPIŞ GİTTİ  İlçemizde yapımına başlanan Kentsel Dönüşüm Projesi içinde yer alan ve en önemli proje olan Yeni Sanayi Sitesi'nin inşaatı bir yandan hızla ilerlerken, bir yandan da satışlar devam ediyor. Gölcük Belediyesi'nin Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile birlikte yürüttüğü, Yeni Sanayi Sitesi'nde Gölcük Belediyesi tarafından satışa çıkarılan 23 dükkan ihalede satıldı. Kentsel dönüşümünde Hisareyn rezerv alanında yapılmakta olan dükkanlar, Bakanlık SPK uzmanlarının belirlediği bedeller üzerinden ihale ile satıldı. İhaleye, Belediye Kentsel Dönüşüm Bürosuna müracaat ederek şartname alan ve ihale evraklarını hazırlayan istekliler dün ihaleye girdiler. İhaleye yatırımcı, sanayici, esnaf ve diğer meslek gruplarından insanlar katıldı.  İHALE KOMİSYON BAŞKANI TEKTAŞ Gölcük Belediyesi'nin Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile birlikte yürüttüğü, Yeni Sanayi Sitesi'nde Gölcük Belediyesi tarafından satışa çıkarılan 23 dükkan ihalede satıldı. Dosyların incelenmesinin ardından, satışı onaylanan dükkanlar sahiplerine teslim edilecek. İhale Gölcük Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Tektaş Başkanlığında, Encümen Salonunda yapıldı. İhaleye katılan isteklilerin dosyları İhale Komisyonu huzurunda tek tek açıldı. Dükkanlar metrekarelerine 250 bin lira 1 Milyon 200 bin lira arasında değişen fiyatlarla satıldı. İhaleye katılan istekiler, satış bedellerinin 70'ni peşin, geri kalan  30 luk dilimde dükkan tesliminde ödeyecekler. Daha önceden hak sahiplerine ve kiracılara satılan 229 dükkana ilaveten dünde 23 dükkanın satılmasıyla birlikte toplam 252 dükkan satılmış oldu. Gölcük Belediyesi'nin elinde 416 dükkandan sadece 164 tane kaldı.  Haber: Yılmaz DEĞİRMENCİ. 
Gölcük Belediyesi'nin Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile birlikte yürüttüğü, Yeni Sanayi Sitesi'nde Gölcük Belediyesi tarafından satışa çıkarılan 23 dükkan ihalede satıldı. Dosyaların incelenmesinin ardından, satışı onaylanan dükkanlar sahiplerine teslim edilecek. İhale Gölcük Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Tektaş Başkanlığında, Encümen Salonunda yapıldı

DÜKKANLAR KAPIŞ KAPIŞ GİTTİ 
İlçemizde yapımına başlanan Kentsel Dönüşüm Projesi içinde yer alan ve en önemli proje olan Yeni Sanayi Sitesi'nin inşaatı bir yandan hızla ilerlerken, bir yandan da satışlar devam ediyor. Gölcük Belediyesi'nin Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile birlikte yürüttüğü, Yeni Sanayi Sitesi'nde Gölcük Belediyesi tarafından satışa çıkarılan 23 dükkan ihalede satıldı. Kentsel dönüşümünde Hisareyn rezerv alanında yapılmakta olan dükkanlar, Bakanlık SPK uzmanlarının belirlediği bedeller üzerinden ihale ile satıldı. İhaleye, Belediye Kentsel Dönüşüm Bürosuna müracaat ederek şartname alan ve ihale evraklarını hazırlayan istekliler dün ihaleye girdiler. İhaleye yatırımcı, sanayici, esnaf ve diğer meslek gruplarından insanlar katıldı. 

İHALE KOMİSYON BAŞKANI TEKTAŞ
Gölcük Belediyesi'nin Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile birlikte yürüttüğü, Yeni Sanayi Sitesi'nde Gölcük Belediyesi tarafından satışa çıkarılan 23 dükkan ihalede satıldı. Dosyların incelenmesinin ardından, satışı onaylanan dükkanlar sahiplerine teslim edilecek. İhale Gölcük Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Tektaş Başkanlığında, Encümen Salonunda yapıldı. İhaleye katılan isteklilerin dosyları İhale Komisyonu huzurunda tek tek açıldı. Dükkanlar metrekarelerine 250 bin lira 1 Milyon 200 bin lira arasında değişen fiyatlarla satıldı. İhaleye katılan istekiler, satış bedellerinin 70'ni peşin, geri kalan  30 luk dilimde dükkan tesliminde ödeyecekler. Daha önceden hak sahiplerine ve kiracılara satılan 229 dükkana ilaveten dünde 23 dükkanın satılmasıyla birlikte toplam 252 dükkan satılmış oldu. Gölcük Belediyesi'nin elinde 416 dükkandan sadece 164 tane kaldı. 
Haber: Yılmaz DEĞİRMENCİ. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.