LASTİK İŞ

SANAYİ ENKAZI TEMİZLENİYOR

Gölcük 23.05.2019 - 11:01, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

SANAYİ ENKAZI TEMİZLENİYOR

yeni yapılan yeni sanayi sitesine taşınan Gölcük sanayi esnafı ardından eski Gölcük sanayi yıkımı yapıldı. Yapılan yıkımın ardından bu gün itibarı ile eski sanayi enkazı kaldırılmaya başlandı.

Eski Sanayi Çarşısında yürütülen alan temizleme çalışmalarını yerinde inceleyen Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, "6 tırla 1 haftada çalışmalar tamamlanacak" dedi. Kavaklı Mahallesi’nde uzun yıllar ilçe halkına hizmet veren Gölcük Sanayi Çarşısı, kentsel dönüşüm projesi kapsamında Yeni Sanayi Sitesine taşınmış ve eski sanayi çarşısının yıkımına başlanmıştı. Yıkım sonrasında şimdi de alan temizleme çalışması gerçekleştiriliyor. Bu kapsamda dava konusu olmayan binaların da yıkımının yapılacağı belirtildi. BAŞKAN SEZER ÇALIŞMALARI İNCELEDİ Eski Sanayi Çarşısı alanına Başkan Yardımcısı Mehmet Uzun ile birlikte giden ve yürütülen çalışmalar hakkında yıkımı gerçekleştiren firma yetkililileri tarafından bilgi alan Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, "Yeni Sanayi Sitemizin hizmete açılması sonrasında boşaltılan Eski Sanayi Sitesi bölgesinde devam eden alan temizleme, yıkım ve moloz kaldırma çalışmaları devam ediyor. Bölge 6 tırla, 1 hafta içerisinde temizlenecek. Bu kapsamda; dava konusu olmayan ve boşaltılan binalar da yıkılacak ve enkazları taşınacak alan böylelikle tamamen temizlenmiş olacak" dedi.
yeni yapılan yeni sanayi sitesine taşınan Gölcük sanayi esnafı ardından eski Gölcük sanayi yıkımı yapıldı. Yapılan yıkımın ardından bu gün itibarı ile eski sanayi enkazı kaldırılmaya başlandı.

Eski Sanayi Çarşısında yürütülen alan temizleme çalışmalarını yerinde inceleyen Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, "6 tırla 1 haftada çalışmalar tamamlanacak" dedi.

Kavaklı Mahallesi’nde uzun yıllar ilçe halkına hizmet veren Gölcük Sanayi Çarşısı, kentsel dönüşüm projesi kapsamında Yeni Sanayi Sitesine taşınmış ve eski sanayi çarşısının yıkımına başlanmıştı. Yıkım sonrasında şimdi de alan temizleme çalışması gerçekleştiriliyor. Bu kapsamda dava konusu olmayan binaların da yıkımının yapılacağı belirtildi.

BAŞKAN SEZER ÇALIŞMALARI İNCELEDİ

Eski Sanayi Çarşısı alanına Başkan Yardımcısı Mehmet Uzun ile birlikte giden ve yürütülen çalışmalar hakkında yıkımı gerçekleştiren firma yetkililileri tarafından bilgi alan Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, "Yeni Sanayi Sitemizin hizmete açılması sonrasında boşaltılan Eski Sanayi Sitesi bölgesinde devam eden alan temizleme, yıkım ve moloz kaldırma çalışmaları devam ediyor. Bölge 6 tırla, 1 hafta içerisinde temizlenecek. Bu kapsamda; dava konusu olmayan ve boşaltılan binalar da yıkılacak ve enkazları taşınacak alan böylelikle tamamen temizlenmiş olacak" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.