LASTİK İŞ
ismail

SANAYİ ESNAFI 31 ARALIK’A KADAR YENİ DÜKKANLARINA TAŞINACAK

Gölcük 08.11.2018 - 09:57, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

SANAYİ ESNAFI 31 ARALIK’A KADAR YENİ DÜKKANLARINA TAŞINACAK

Gölcük Belediyesi’nin Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile birlikte hayata gerçekleştirdiği “ Gölcük Sanayi Sitesi Kentsel Dönüşüm” projesi başarıyla tamamlanmış bu kapsamında dükkanların anahtarları ve iskanları bir bir hak sahiplerine ve dükkan satın alan esnaflara teslim edilmeye başlanmıştı.

SON TARİH 31 ARALIK Gölcük Belediyesi bu projeyi hayata geçirirken sanayi esnafı ve oto galerileri bir noktada birleştirmeyi hedefledi. Bu noktada Gölcük Belediye Meclisi’nin almış olduğu 02.01.2016 tarih ve 2016/61 nolu kararı uyarınca, sanayi sitelerinin hizmete girmesiyle eş zamanlı olarak, sanayi sitesine gitmesi gereken şehrin muhtelif yerlerindeki işyerlerinin ve mevcut sanayideki işyerlerinin yeni sanayi sitesine taşınmaları gerçekleşecek. Bu doğrultuda mevcut iş yerlerinizi 31.12.2018 tarihine kadar Gölcük Yeni Sanayi Sitesine taşıması gerekiyor. DÖNÜŞÜM SÜRECİNİ BİR AN ÖNCE TAMAMLAMAK İSTİYORUZ Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “ Gölcük Yeni Sanayi Sitemizin yapımını tamamladık ve İşyeri sahiplerine anahtarlarını teslim ediyoruz. Artık mevcut sanayideki esnaflarımız ve Gölcük’ün çeşitli bölgelerinde bulunan ve sanayiye taşınması gereken esnafımız ile oto galericilerimiz, modern, her şeyiyle çalışmaya elverişli işyerleri, yolları ve altyapısıyla yeni sanayi sitemizde hizmet verecekler. Dolayısıyla tüm siyasi parti gurupları, esnaf odası ve meclis üyelerimiz ile aldığımız karar uyarınca bu taşınma ve dönüşüm sürecini bir an önce tamamlamak istiyoruz. Esnafımızın bu minvalde, 31 Aralık 2018 tarihine kadar işyerlerini yeni sanayi sitesine taşımaları gerekiyor. Yeni Sanayi Sitemizin Gölcük halkımıza ve esnafımıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.
Gölcük Belediyesi’nin Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile birlikte hayata gerçekleştirdiği “ Gölcük Sanayi Sitesi Kentsel Dönüşüm” projesi başarıyla tamamlanmış bu kapsamında dükkanların anahtarları ve iskanları bir bir hak sahiplerine ve dükkan satın alan esnaflara teslim edilmeye başlanmıştı.

SON TARİH 31 ARALIK

Gölcük Belediyesi bu projeyi hayata geçirirken sanayi esnafı ve oto galerileri bir noktada birleştirmeyi hedefledi. Bu noktada Gölcük Belediye Meclisi’nin almış olduğu 02.01.2016 tarih ve 2016/61 nolu kararı uyarınca, sanayi sitelerinin hizmete girmesiyle eş zamanlı olarak, sanayi sitesine gitmesi gereken şehrin muhtelif yerlerindeki işyerlerinin ve mevcut sanayideki işyerlerinin yeni sanayi sitesine taşınmaları gerçekleşecek. Bu doğrultuda mevcut iş yerlerinizi 31.12.2018 tarihine kadar Gölcük Yeni Sanayi Sitesine taşıması gerekiyor.

DÖNÜŞÜM SÜRECİNİ BİR AN ÖNCE TAMAMLAMAK İSTİYORUZ

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “ Gölcük Yeni Sanayi Sitemizin yapımını tamamladık ve İşyeri sahiplerine anahtarlarını teslim ediyoruz. Artık mevcut sanayideki esnaflarımız ve Gölcük’ün çeşitli bölgelerinde bulunan ve sanayiye taşınması gereken esnafımız ile oto galericilerimiz, modern, her şeyiyle çalışmaya elverişli işyerleri, yolları ve altyapısıyla yeni sanayi sitemizde hizmet verecekler. Dolayısıyla tüm siyasi parti gurupları, esnaf odası ve meclis üyelerimiz ile aldığımız karar uyarınca bu taşınma ve dönüşüm sürecini bir an önce tamamlamak istiyoruz. Esnafımızın bu minvalde, 31 Aralık 2018 tarihine kadar işyerlerini yeni sanayi sitesine taşımaları gerekiyor. Yeni Sanayi Sitemizin Gölcük halkımıza ve esnafımıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.