LASTİK İŞ

SANAYİDEN 45 BİN LİRALIK MALZEME ÇALDILAR

Gölcük 08.02.2019 - 11:37, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

SANAYİDEN 45 BİN LİRALIK MALZEME ÇALDILAR

Gölcük eski sanayi çarşısında otobüs karoser ustası Tolga Erol’a ait henüz kimliği belirlenmeyen kişi ve kişiler tarafından 45 bin liralık takımları çalındı.

Edinilen bilgi ve iddialara göre yaklaşık 50 yıldır Gölcük eski sanayide otobüs Karoser ustalığını yapan Tolga Erol, yeni sanayiye taşınmak için dükkanın üst çatısını söktü. Akşam takımlarını dükkanda bırakarak demir kapıların kilitleyerek akşam evine gitti. Sabah tekrar eski sanayideki dükkanına geldiğinde yaklaşık 45 bin liralık takımları kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından çalındığını anladı. Hemen polisi arayarak dükkanında hırsızlık olayının yaşandığını belirti.   Hırsızlık olayı ile ilgili açıklama yapan otobüs Karoser ustası Tolga Erol; “Gölcük Belediyemiz tarafından Gölcük Hisareyn mevkiinde yeni sanayi sitesi yapıldı. Biz sanayi esnafı olarak iş yerimizi eski sanayiden yeni sanayiye taşımak için hazırlıklarımıza başladık. Bu hazırlık kapsamında eski sanayideki işyerimin çatılarını söktüm. Akşam eve giderken işyerimin her iki demir kapılarını kilitledim. Bu sabah geldiğimde kapının kilidi kırılmış ve eski işyerimde bulunan yaklaşık 45 bin liralık iş takımlarımı kimliği belirsiz kişiler tarafından çalındığını gördüm. Bende polisi arayarak iş yerimde hırsızlık yaşandığını ihbarında bulundu. Yeni dükkana taşınıyoruz. Zaten elde avuçta bir şey kalmadı. Çalınan bu takımları neyle alacağım? Kredimi çekeceğim, ne yapacağımı şaşırdım. Şu anda tamamen mağdur oldum. Yine aynı zamanda iş yerimin yanında bulunan mescitte bulunan klima ve mescit kapısı ile mescittin tuvalet kapısını da çalınmış” şeklinde konuştu.   Fahri Haner       
Gölcük eski sanayi çarşısında otobüs karoser ustası Tolga Erol’a ait henüz kimliği belirlenmeyen kişi ve kişiler tarafından 45 bin liralık takımları çalındı.

Edinilen bilgi ve iddialara göre yaklaşık 50 yıldır Gölcük eski sanayide otobüs Karoser ustalığını yapan Tolga Erol, yeni sanayiye taşınmak için dükkanın üst çatısını söktü. Akşam takımlarını dükkanda bırakarak demir kapıların kilitleyerek akşam evine gitti. Sabah tekrar eski sanayideki dükkanına geldiğinde yaklaşık 45 bin liralık takımları kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından çalındığını anladı. Hemen polisi arayarak dükkanında hırsızlık olayının yaşandığını belirti.

 

Hırsızlık olayı ile ilgili açıklama yapan otobüs Karoser ustası Tolga Erol; “Gölcük Belediyemiz tarafından Gölcük Hisareyn mevkiinde yeni sanayi sitesi yapıldı. Biz sanayi esnafı olarak iş yerimizi eski sanayiden yeni sanayiye taşımak için hazırlıklarımıza başladık. Bu hazırlık kapsamında eski sanayideki işyerimin çatılarını söktüm. Akşam eve giderken işyerimin her iki demir kapılarını kilitledim. Bu sabah geldiğimde kapının kilidi kırılmış ve eski işyerimde bulunan yaklaşık 45 bin liralık iş takımlarımı kimliği belirsiz kişiler tarafından çalındığını gördüm. Bende polisi arayarak iş yerimde hırsızlık yaşandığını ihbarında bulundu. Yeni dükkana taşınıyoruz. Zaten elde avuçta bir şey kalmadı. Çalınan bu takımları neyle alacağım? Kredimi çekeceğim, ne yapacağımı şaşırdım. Şu anda tamamen mağdur oldum. Yine aynı zamanda iş yerimin yanında bulunan mescitte bulunan klima ve mescit kapısı ile mescittin tuvalet kapısını da çalınmış” şeklinde konuştu.

 

Fahri Haner       

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.