SANAYİNİN ENKAZI TEMİZLENİYOR !

21.05.2019 - 23:04, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

SANAYİNİN ENKAZI TEMİZLENİYOR !

1974 yılından beri Gölcük'e hizmet veren sanayi çarşısı, kentsel dönüşüm kapsamında boşaltılmış ve buradaki iş yerlerinin büyük bölümü yıkılmıştı.

Sanayi çarşısı içinde faaliyet gösteren 2 iş yerinin mahkemelik olması nedeni ile bu güne kadar kaldırılamayan enkaz, belediye ekiplerince kaldırılmaya başlanıyor. Havaların ısınması ile birlikte çevrede kötü koku ve görüntü yayan sanayi çarşısı enkazının kaldırılmasına başlanıyor. Yıkılan alanın büyükşehir belediyesi sorumluluğunda olduğu belirtilirken, enkazın kaldırılması için çalışmaların bir iki gün içinde başlanacağı belirtildi.  
1974 yılından beri Gölcük'e hizmet veren sanayi çarşısı, kentsel dönüşüm kapsamında boşaltılmış ve buradaki iş yerlerinin büyük bölümü yıkılmıştı.

Sanayi çarşısı içinde faaliyet gösteren 2 iş yerinin mahkemelik olması nedeni ile bu güne kadar kaldırılamayan enkaz, belediye ekiplerince kaldırılmaya başlanıyor.

Havaların ısınması ile birlikte çevrede kötü koku ve görüntü yayan sanayi çarşısı enkazının kaldırılmasına başlanıyor. Yıkılan alanın büyükşehir belediyesi sorumluluğunda olduğu belirtilirken, enkazın kaldırılması için çalışmaların bir iki gün içinde başlanacağı belirtildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.