SANAYİNİN TEMELİNİ BAKAN IŞIK ATACAK

Gündem 02.04.2017 - 17:48, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

SANAYİNİN TEMELİNİ BAKAN IŞIK ATACAK

Kentsel dönüşüm kapsamında Karaköprü Mahallesi'nde yapımı devam eden Yeni Sanayi Sitesinin temelini Milli Savunma Bakanı Fikri Işık tarafından atılacak.

Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında İlçemizin en büyük projelerinden birisi olan Hisareyn Karaköprü Mahallesi'nde yapımına devam eden Yeni Sanayi Sitesinin temeli yarın Milli Savunma Bakanı Fikri ışık tarafından atılacak. BAKAN TEMEL ATACAK Çevre Ve Şehircilik Bakanlığı tarafından Gölcük Belediyesi işbirliği ile yapılan Yeni Sanayi Sitesinin temeli atılacak. Belediye  Başkanı Mehmet  Ellibeş, “Sanayi Sitesi'nin temelini yarın düzenlenecek törenle, Milli Savunma Bakanı Fikri Işık tarafından atılacak. Tüm sanayi esnafını ve Gölcük halkını saat 15.00 da atılacak temel atma törenine bekliyoruz” dedi. 18 AYDA TAMAMLANACAK Başkan Ellibeş, “Beş bölgede kentsel dönüşüm kararı almıştık. Biz Gölcük belediyesi olarak çalışmaları başlattık. 105 bin metre karelik alan. Mevcut küçük sanayi sitemizin dönüşüm kapsamında yeni yerleşecekleri alan olarak planladık. Bildiğiniz üzere, Yeni Sanayi Sitemizin ihalesini geçtiğimiz yılın son ayında yaparak, Ocak ayının ilk gününde ihaleyi kazanan firmaya yer teslimimizi yaptık. Gördüğünüz gibi 3 ay gibi kısa bir zamanda büyük bir yol aldık. Sanayi Sitemizde çeşitli büyüklüklerde, toplam 418 dükkanımız var. 18 ay sonra inşaatımız bitecek. Kentsel dönüşümün ilk ayağı başlamış oldu. Yaklaşık bu 100 esnaftan 50 tanesi dükkan almak için gerekli şartları yerine getirdiler. Ben bu projenin sanayi esnafımıza ve ilçemize hayırlı olmasını temenni ediyorum. ” dedi.
Kentsel dönüşüm kapsamında Karaköprü Mahallesi'nde yapımı devam eden Yeni Sanayi Sitesinin temelini Milli Savunma Bakanı Fikri Işık tarafından atılacak.

Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında İlçemizin en büyük projelerinden birisi olan Hisareyn Karaköprü Mahallesi'nde yapımına devam eden Yeni Sanayi Sitesinin temeli yarın Milli Savunma Bakanı Fikri ışık tarafından atılacak.

BAKAN TEMEL ATACAK
Çevre Ve Şehircilik Bakanlığı tarafından Gölcük Belediyesi işbirliği ile yapılan Yeni Sanayi Sitesinin temeli atılacak. Belediye  Başkanı Mehmet  Ellibeş, “Sanayi Sitesi'nin temelini yarın düzenlenecek törenle, Milli Savunma Bakanı Fikri Işık tarafından atılacak. Tüm sanayi esnafını ve Gölcük halkını saat 15.00 da atılacak temel atma törenine bekliyoruz” dedi.

18 AYDA TAMAMLANACAK
Başkan Ellibeş, “Beş bölgede kentsel dönüşüm kararı almıştık. Biz Gölcük belediyesi olarak çalışmaları başlattık. 105 bin metre karelik alan. Mevcut küçük sanayi sitemizin dönüşüm kapsamında yeni yerleşecekleri alan olarak planladık. Bildiğiniz üzere, Yeni Sanayi Sitemizin ihalesini geçtiğimiz yılın son ayında yaparak, Ocak ayının ilk gününde ihaleyi kazanan firmaya yer teslimimizi yaptık. Gördüğünüz gibi 3 ay gibi kısa bir zamanda büyük bir yol aldık. Sanayi Sitemizde çeşitli büyüklüklerde, toplam 418 dükkanımız var. 18 ay sonra inşaatımız bitecek. Kentsel dönüşümün ilk ayağı başlamış oldu. Yaklaşık bu 100 esnaftan 50 tanesi dükkan almak için gerekli şartları yerine getirdiler. Ben bu projenin sanayi esnafımıza ve ilçemize hayırlı olmasını temenni ediyorum. ” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.