SANCAKLI: SOKAĞIN SESİNİ DİNLEDİK

14.01.2014 - 23:05, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

SANCAKLI: SOKAĞIN SESİNİ DİNLEDİK

MHP Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı saffet Sancaklı, MHP Gölcük Belediye Başkan Adayı Resul Patan, MHP İlçe Başkanı Hüseyin Çıldır, MHP İl Kadın Kolları Başkanı behice Güner ve MHP'li yöneticiler gazetemizi ziyaret etti. Büyükşehir adayı Sancaklı “Gölück ve diğer ilçelerde adayımızı belirlerken sokağın sesini dinledik”dedi.

MHP İlçe Başkanı Hüseyin Çıldır görevden alınan hiç kimseyle sorunlarının olmadığını belirtti. Çıldır “Önümüzde ki süreçte zaman az. Arkaya bakmamak lazım. Süreç yaşandı sorunlar yaşandı. Kemal'den önce belirlenen adayla yola çıktık çalışıyoruz. Tüm siyasi partilerde kırgınlıklar var. Benim bireysel olarak hiç kimseyle kırgınlığım yok. Adnan beyin gönderilişide şık olmadı”dedi.   MHP'DE ESKİ ALIŞKANLIKLAR YOK MHP Kocaeli Belediye Başkan Adayı Saffet Sancaklı “Genel başkan Kocaeliden sorumlu MYK üyesi sensin gereğini yap dedi. Bende iki ilişkilerle pariyi daha yukarıya nasıl kaldırırıza çalışıyoruz. Seçime başlarken 18 defa kırgın kızgın herkesle toplantı yaptık. Teşkilatlara şunu söyledim. Sokak kimi istiyorsa o olacak dedim. Beleidye Başkanındada meclis üyelerinde de. Yoksa bizim bu seçimi alma şansımöız yok dedim. Bizim oyumuz yüzde 18. AKP 48 arada 33 CHP var. Demekki bizim sokağın istediği adayı yapmamız lazım. Benim ekiplerim bir yıldır sokaklarda geziyor. Teşkilat bile tanımıyor. Gölcük'te ki operasyonun nedenide budur. İlçede ki adaylar sokağa soruluyor kimi istiyrsunuz diye. Gölcük'te ilçe başkanı ve diğer arkadaşlar bir hata yaptı. Adnan beyi aday diye tanıttılar. Hata burada. Eski alışkanlıklar şöyle İlçe başkanı İl başkanının bile dinlemeden burada istediği adayı yapıyor. İl başkanı sorunca kavga gürültü Genel merkeze gidiyor. Bu sefer ilçe, il ve Kocaeli adayı tamam derse genel merkez tamam der demeyelim dedik. Aslında kötü niyet yok. Adnan beyi açıklamalarının nedeni o dönem başka aday yok. Adnan beyle görüştük. Sokak kimi isterse partinin adayı o olacak dedim. Rahmetli babam mezardan kalksa hatır için aday yapmam dedim. Adnan beyi parti değil sokak istemedi. Biz sokakta yapılan araştırma sonucu Resul Patan'ı aday yaptık. Sokak adnan bey deseydi burada şimdi Adnan bey otururdu” dedi.   SOKAK İSTEMEDİ   Sancaklı “Daha sonra Genel Merkez atama yaptı. Ama atama yapılınca sokak tepki verdi. Genel merkez çağırdı ne oluyor diye. MHP eski alışkanlıklarından artık vaz geçti. Artık sokak ne derse onu yapıyor. Eskiden bu aday bu ilçe başkanı diyordu. Ondan sonra yüzde yedi oy alıyorduk. Adnan bey ve Kemal beyin değişmesi sokaktır.   SEÇİMİ ÜÇ HİLAL ALIR Sancaklı “Resul beyle Gölcük'te seçimi alırız. Birinci şart küslükleri bitireceğiz. Tüm dinamiklerle sokağa ineceğiz. Seçim burada kıl payı biter. Üç aday yarışır. Üç hilal seçimi alır. Biz her gün başka bir ilçede seçim çalışmalarımızı yapıyoruz. Araba giydirmek Ya da büro açmaktansa sokakta olun diyorum” dedi.
MHP Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı saffet Sancaklı, MHP Gölcük Belediye Başkan Adayı Resul Patan, MHP İlçe Başkanı Hüseyin Çıldır, MHP İl Kadın Kolları Başkanı behice Güner ve MHP'li yöneticiler gazetemizi ziyaret etti. Büyükşehir adayı Sancaklı “Gölück ve diğer ilçelerde adayımızı belirlerken sokağın sesini dinledik”dedi.

MHP İlçe Başkanı Hüseyin Çıldır görevden alınan hiç kimseyle sorunlarının olmadığını belirtti. Çıldır “Önümüzde ki süreçte zaman az. Arkaya bakmamak lazım. Süreç yaşandı sorunlar yaşandı. Kemal'den önce belirlenen adayla yola çıktık çalışıyoruz. Tüm siyasi partilerde kırgınlıklar var. Benim bireysel olarak hiç kimseyle kırgınlığım yok. Adnan beyin gönderilişide şık olmadı”dedi.

 

MHP'DE ESKİ ALIŞKANLIKLAR YOK

MHP Kocaeli Belediye Başkan Adayı Saffet Sancaklı “Genel başkan Kocaeliden sorumlu MYK üyesi sensin gereğini yap dedi. Bende iki ilişkilerle pariyi daha yukarıya nasıl kaldırırıza çalışıyoruz. Seçime başlarken 18 defa kırgın kızgın herkesle toplantı yaptık. Teşkilatlara şunu söyledim. Sokak kimi istiyorsa o olacak dedim. Beleidye Başkanındada meclis üyelerinde de. Yoksa bizim bu seçimi alma şansımöız yok dedim. Bizim oyumuz yüzde 18. AKP 48 arada 33 CHP var. Demekki bizim sokağın istediği adayı yapmamız lazım. Benim ekiplerim bir yıldır sokaklarda geziyor. Teşkilat bile tanımıyor. Gölcük'te ki operasyonun nedenide budur. İlçede ki adaylar sokağa soruluyor kimi istiyrsunuz diye. Gölcük'te ilçe başkanı ve diğer arkadaşlar bir hata yaptı. Adnan beyi aday diye tanıttılar. Hata burada. Eski alışkanlıklar şöyle İlçe başkanı İl başkanının bile dinlemeden burada istediği adayı yapıyor. İl başkanı sorunca kavga gürültü Genel merkeze gidiyor. Bu sefer ilçe, il ve Kocaeli adayı tamam derse genel merkez tamam der demeyelim dedik. Aslında kötü niyet yok. Adnan beyi açıklamalarının nedeni o dönem başka aday yok. Adnan beyle görüştük. Sokak kimi isterse partinin adayı o olacak dedim. Rahmetli babam mezardan kalksa hatır için aday yapmam dedim. Adnan beyi parti değil sokak istemedi. Biz sokakta yapılan araştırma sonucu Resul Patan'ı aday yaptık. Sokak adnan bey deseydi burada şimdi Adnan bey otururdu” dedi.

 

SOKAK İSTEMEDİ

 

Sancaklı “Daha sonra Genel Merkez atama yaptı. Ama atama yapılınca sokak tepki verdi. Genel merkez çağırdı ne oluyor diye. MHP eski alışkanlıklarından artık vaz geçti. Artık sokak ne derse onu yapıyor. Eskiden bu aday bu ilçe başkanı diyordu. Ondan sonra yüzde yedi oy alıyorduk. Adnan bey ve Kemal beyin değişmesi sokaktır.

 

SEÇİMİ ÜÇ HİLAL ALIR

Sancaklı “Resul beyle Gölcük'te seçimi alırız. Birinci şart küslükleri bitireceğiz. Tüm dinamiklerle sokağa ineceğiz. Seçim burada kıl payı biter. Üç aday yarışır. Üç hilal seçimi alır. Biz her gün başka bir ilçede seçim çalışmalarımızı yapıyoruz. Araba giydirmek Ya da büro açmaktansa sokakta olun diyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.