LASTİK İŞ

SANDIKLI'DAN GÖLCÜK'E KARDEŞLİK MEKTUBU

Eğitim 02.03.2017 - 08:34, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

SANDIKLI'DAN GÖLCÜK'E KARDEŞLİK MEKTUBU

Sandıklı ilçesi Mehmet Akif Ersoy İlköğretim okulu ana sınıfı öğrencileri Gölcük ilçesinde bulunan anasınıfında ki kardeşlerine mektup gönderdi.

Sandıklı ilçesi Mehmet Akif Ersoy İlköğretimokulu anasınıfı öğrencileri Gölcük ilçesinde bulunan anasınıfındaki kardeşlerine mektup gönderdi. Mehmet Akif Ersoy İlköğretimokulunun minik öğrencileri, öğretmenleri Serap İşçen gözetiminde Sandıklı PTT şubesine gelerek hazırladıkları mektupları İzmit'teki kardeşlerine gönderdi. Miniklere, Sandıklı PTT Şubesi çalışanları, mektupların haberleşmede kullanım alanları hakkında bilgiler verdi. Çocuklar ile birlikte haberleşme ve iletişim araçlarını öğrendiklerini ifade eden öğretmen İşçen, gazetecilere yaptığı açıklamada, mektupları İzmit'e göndereceklerini söyledi. Çocuklarla iletişim ve haberleşme araçlarını öğrendiklerini kaydeden İşçen, "Bunu da uygulamalı bir şekilde görsünler, kendileri uygulasınlar diye bir fırsat tanımak istedik. İzmit, Gölcük'teki bir anasınıfına gidecek mektuplarımız. Onlardan da cevap gelirse çocuklar bu heyecanı ve duyguyu tatmış olacaklar." diye konuştu. Öğrencilerin, PTT Müdürlüğü önünde çektirdiği hatıra fotoğrafı ile program sona erdi.
Sandıklı ilçesi Mehmet Akif Ersoy İlköğretim okulu ana sınıfı öğrencileri Gölcük ilçesinde bulunan anasınıfında ki kardeşlerine mektup gönderdi.

Sandıklı ilçesi Mehmet Akif Ersoy İlköğretimokulu anasınıfı öğrencileri Gölcük ilçesinde bulunan anasınıfındaki kardeşlerine mektup gönderdi.

Mehmet Akif Ersoy İlköğretimokulunun minik öğrencileri, öğretmenleri Serap İşçen gözetiminde Sandıklı PTT şubesine gelerek hazırladıkları mektupları İzmit'teki kardeşlerine gönderdi.

Miniklere, Sandıklı PTT Şubesi çalışanları, mektupların haberleşmede kullanım alanları hakkında bilgiler verdi.

Çocuklar ile birlikte haberleşme ve iletişim araçlarını öğrendiklerini ifade eden öğretmen İşçen, gazetecilere yaptığı açıklamada, mektupları İzmit'e göndereceklerini söyledi.

Çocuklarla iletişim ve haberleşme araçlarını öğrendiklerini kaydeden İşçen, "Bunu da uygulamalı bir şekilde görsünler, kendileri uygulasınlar diye bir fırsat tanımak istedik. İzmit, Gölcük'teki bir anasınıfına gidecek mektuplarımız. Onlardan da cevap gelirse çocuklar bu heyecanı ve duyguyu tatmış olacaklar." diye konuştu.

Öğrencilerin, PTT Müdürlüğü önünde çektirdiği hatıra fotoğrafı ile program sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.