SANDIKLAR AÇILDI GÜZELLİKLER SAÇILDI

28.04.2017 - 09:36, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

SANDIKLAR AÇILDI GÜZELLİKLER SAÇILDI

Gölcük Belediyesi ve Gölcük Halk Eğitim Merkezi İşbirliği ile El Sanatları Kursu tarafından , Gölcük Belediyesi Sanat Galerisi'nde 'Sandıklar Açılsın Güzellikler Saçılsın' nakış ve mefruşat sergisi açıldı.

Gölcük Belediyesi ve Gölcük Halk Eğitim Merkezi İşbirliği ile El Sanatları Kursu tarafından , Gölcük Belediyesi Sanat Galerisi'nde 'Sandıklar Açılsın Güzellikler Saçılsın' nakış ve mefruşat sergisi açıldı. Sergiye Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, Gölcük Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Nurten Turnalı, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Gölcük Şubesi Başkanı Mehmet Arslan, Türkiye Muhtarlar Derneği Gölcük Şubesi Başkanı Bilge Saral, kurs eğitmenleri Emine Fatma Cebeci ve Elmas Özdemir, kursa katkı veren Sevinç Yapraklı, kursiyerler ve davetliler katıldı. “Göz Nuru Eserler” Örgü, el nakışı ve kağıt rölyef ürünlerin sergilendiği sergide açılış öncesi  bir konuşma yapan Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, “İlçemizin birçok noktasında faaliyet gösteren kurslarda el sanatları adına oldukça değerli ürünler ortaya çıkıyor. Göz nuru ile yapılan bu tür çalışmalarda ortaya çıkan eserler hepsi birbirinden anlamlı ve değerli. Kurslara katılan kursiyerlerimizi ve eğitmenlerimizi yapılan çalışmalardan ötürü tebrik ediyorum” dedi.  Kasım ayında başlayan ve Mayıs'ta son bulacak olan yaklaşık 60 kursiyerin katılım sağladığı kurslarda ortaya çıkarılan değerli eserlerin açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından kurs hocaları, davetlilere yapılan ürünler hakkında çeşitli bilgiler verdi.
Gölcük Belediyesi ve Gölcük Halk Eğitim Merkezi İşbirliği ile El Sanatları Kursu tarafından , Gölcük Belediyesi Sanat Galerisi'nde 'Sandıklar Açılsın Güzellikler Saçılsın' nakış ve mefruşat sergisi açıldı.

Gölcük Belediyesi ve Gölcük Halk Eğitim Merkezi İşbirliği ile El Sanatları Kursu tarafından , Gölcük Belediyesi Sanat Galerisi'nde 'Sandıklar Açılsın Güzellikler Saçılsın' nakış ve mefruşat sergisi açıldı. Sergiye Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, Gölcük Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Nurten Turnalı, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Gölcük Şubesi Başkanı Mehmet Arslan, Türkiye Muhtarlar Derneği Gölcük Şubesi Başkanı Bilge Saral, kurs eğitmenleri Emine Fatma Cebeci ve Elmas Özdemir, kursa katkı veren Sevinç Yapraklı, kursiyerler ve davetliler katıldı.

“Göz Nuru Eserler”
Örgü, el nakışı ve kağıt rölyef ürünlerin sergilendiği sergide açılış öncesi  bir konuşma yapan Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, “İlçemizin birçok noktasında faaliyet gösteren kurslarda el sanatları adına oldukça değerli ürünler ortaya çıkıyor. Göz nuru ile yapılan bu tür çalışmalarda ortaya çıkan eserler hepsi birbirinden anlamlı ve değerli. Kurslara katılan kursiyerlerimizi ve eğitmenlerimizi yapılan çalışmalardan ötürü tebrik ediyorum” dedi. 
Kasım ayında başlayan ve Mayıs'ta son bulacak olan yaklaşık 60 kursiyerin katılım sağladığı kurslarda ortaya çıkarılan değerli eserlerin açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından kurs hocaları, davetlilere yapılan ürünler hakkında çeşitli bilgiler verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.