SARIBAY ''ADAY OLURSAM ÖRGÜT DAĞILIR''

Asayiş 26.04.2018 - 18:29, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

SARIBAY ''ADAY OLURSAM ÖRGÜT DAĞILIR''

CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay yaptığı açıklama ile İl Başkanlığı görevini sürdüreceğini ve milletvekilliğine aday olmayacağını açıkladı.

CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay yaptığı açıklama ile gündemden düşmeyen milletvekilliği adaylığı söylentilerine son noktayı koydu. İl Binasında yaptığı açıklama ile İl Başkanlığı görevini sürdüreceğini söyleyen Sarıbay, “Daha öne örneklerini gördük, aday olursam örgüt dağılır” dedi. İSTİFA ETMİYORUM Cengiz Sarıbay, “Ben il başkanlığımdan istifa etmedim. 3 gün önce yazı geldi. İstifa eden il başkanları gelmesin dediler. Ben de oraya gitmek için orada kaldım. Genel Başkanımız Ben diyen burada durmasın dedi. Ben bu partiye Küçükkaya’nın yaşından fazla hizmet ettim. Bu partiden hiçbir şey istemedim. Bundan sonra da görevime sarılmaya devam edeceğim. 4 ay evvel bir kongre yaptık. Bu örgüt ile beraber kalmayı uygun gördüm. Bu dönemde gerek milletvekili seçimlerinde gerek başka seçimlerde benim yakınım yok. Hepsi benim evlatlarım. 1 Buçuk yıl sonra yapılacak olan seçimlerde de etkili olmak istiyorum. Bu partinin kiminle kazanacağına inanırsak onu Belediye Başkanlığına ve meclislere taşımamız lazım.  Eğer biz Kocaeli’de başarılı olamazsak diğer illerde başarılı olamayız. Benim yakın arkadaşlarımız bilir bir haftadır aday olmayacağımı söyledim. İl Başkanlığıdan istifa etmiyorum.
CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay yaptığı açıklama ile İl Başkanlığı görevini sürdüreceğini ve milletvekilliğine aday olmayacağını açıkladı.

CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay yaptığı açıklama ile gündemden düşmeyen milletvekilliği adaylığı söylentilerine son noktayı koydu. İl Binasında yaptığı açıklama ile İl Başkanlığı görevini sürdüreceğini söyleyen Sarıbay, “Daha öne örneklerini gördük, aday olursam örgüt dağılır” dedi.

İSTİFA ETMİYORUM

Cengiz Sarıbay, “Ben il başkanlığımdan istifa etmedim. 3 gün önce yazı geldi. İstifa eden il başkanları gelmesin dediler. Ben de oraya gitmek için orada kaldım. Genel Başkanımız Ben diyen burada durmasın dedi. Ben bu partiye Küçükkaya’nın yaşından fazla hizmet ettim. Bu partiden hiçbir şey istemedim. Bundan sonra da görevime sarılmaya devam edeceğim. 4 ay evvel bir kongre yaptık. Bu örgüt ile beraber kalmayı uygun gördüm. Bu dönemde gerek milletvekili seçimlerinde gerek başka seçimlerde benim yakınım yok. Hepsi benim evlatlarım. 1 Buçuk yıl sonra yapılacak olan seçimlerde de etkili olmak istiyorum. Bu partinin kiminle kazanacağına inanırsak onu Belediye Başkanlığına ve meclislere taşımamız lazım.  Eğer biz Kocaeli’de başarılı olamazsak diğer illerde başarılı olamayız. Benim yakın arkadaşlarımız bilir bir haftadır aday olmayacağımı söyledim. İl Başkanlığıdan istifa etmiyorum.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.